Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kevés a spermaszám. Nektek mi...

Kevés a spermaszám. Nektek mi segített?

Figyelt kérdés
5 millió spermaszámmal esett valaki teherbe? Vagy sikerült javítani valamivel? Profertil hatásos?

2017. jan. 6. 08:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi nem mentünk erős vitaminokért... DM-be lehet kapni BioTech usa for men vitamint azt szedte a párom meg mellé Prostayol 6 forte vitamint szintén dm-be lehet kapni. Ellenőrzésre nem mentünk, mert terhes lettem :) Gondolom azért segített, összetételben ugyan az van mint a nagyon drága vitaminban amit a dokik felírnak, csak kevesebb hatóanyag van benne. Ha dokiig nem juttok, hogy írjon fel akkor érdemes kezdésnek ezeket vagy hasonlót szedni.

Sok sikert!

10hkm

2017. jan. 6. 19:18
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Utolsó!

Nektek mennyi volt vitamin előtt?

2017. jan. 6. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Paromnak is 5 millio. Lombikot mondtak. Ketszer voltunk, elsőnél 9 hetesen elveteltem. Másodszor semmi. Nem szed semmit nálunk szervi elváltozások vannak. Műtét kell vagy újabb lombik. 2 éve probalkozunk.
2017. jan. 7. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok nekünk azért több volt mint nektek 12millió, Én úgy gondolom, ha hamarabb kezdünk vele foglalkozni már rég szülők lennénk. Én már minden vackot szedtem végül a párom is elkezdte, és így lett babóca. Nyilván nektek tényleg nagyon kevés, de csak 1-nek kell célba érni :)

Vitamin, doki legrosszabb esetben lombik.

Össze fog jönni!

2017. jan. 7. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csao! Latom nem mai kérdés, de nekem jól esett volna egy ilyen válasz amit most én fogok neked írni. Szóval.... Nekünk uez volt. Telemacáztam az uramat meg ette a profertilt is. Lett 6m\ml. Az ismétlő vizsgálat után elküldték uh-ra és vérvételre. Nagyjából 2-2.5 hónap alatt kiderült hogy herevisszere van. Megműtötték, majd az azt követő 6 hónapos kontrollja 19m\ml lett, 80% jól mozgó 14% nem deformált. (megjegyzem előtte is jól mozgó volt, de csak 2 vagy 3% volt normal morfologiaju) Mi nagyon boldogok voltunk. Rá két hétre terhes lettem, akkor még boldogabbak lettünk. Szóval ne adjátok fel lehet "csak" ez a probléma.
2017. febr. 6. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!