Volt már akinek így is sikerült teherbeesni?
Sziasztok!
Munka miatt párommal csak esetleg hétvégén sikerült szexuálisan együtt lennünk, tehát heti 1-2 alkalommal, de volt mikor csak egy alkalommal. A kérdésem az lenne, hogy esetleg így is lehet esély terhességre? Vagy esetleg érdemesebb lenne több alkalmat kerítenünk rá?
Elsősorban azok válaszát várnám akiknek van valami tapasztalatuk ezen a téren, vagy ismernek valakit aki volt már így.
Egyébként ma 2. napja késik a menstruációm, de terhességre utaló jeleket, tüneteket nem érzek. Felismerném őket, mert első gyermekemmel éreztem. De most sem pecsételő vérzés nem volt, sőt egy csepp sem jött meg a nemvárt napján sem ma. Tesztet majd csinálok, de csak hétvége körül tudok. A kérdésem jobban a fent írt lenne, mert ugye nyilván azt nem tudja megmondani senki, hogy várandós vagyok e, vagy sem, hanem majd a teszt. De ugye mivel nem egyforma két terhesség, így rögtön nem mindenkinél jelentkezhetnek tünetek tudom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2x voltunk együtt egész ciklus alatt, de az időzítés jobb nem is lehetett volna.
Ne keresd az első terhességedkor jelentkező jeleket! Nekem minden más volt! Komolyan mondom egy hasonlóságot nem tudnék megnevezni 5-6 hetes koromig.
Pláne ha már van gyereked akkor tudod hogy 1 aktus kell hozzá!
(Nekünk pl az 2 havonta 1-2 alkalomból van 2 gyerekünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!