Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már akinek így is sikerül...

Volt már akinek így is sikerült teherbeesni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Munka miatt párommal csak esetleg hétvégén sikerült szexuálisan együtt lennünk, tehát heti 1-2 alkalommal, de volt mikor csak egy alkalommal. A kérdésem az lenne, hogy esetleg így is lehet esély terhességre? Vagy esetleg érdemesebb lenne több alkalmat kerítenünk rá?

Elsősorban azok válaszát várnám akiknek van valami tapasztalatuk ezen a téren, vagy ismernek valakit aki volt már így.

Egyébként ma 2. napja késik a menstruációm, de terhességre utaló jeleket, tüneteket nem érzek. Felismerném őket, mert első gyermekemmel éreztem. De most sem pecsételő vérzés nem volt, sőt egy csepp sem jött meg a nemvárt napján sem ma. Tesztet majd csinálok, de csak hétvége körül tudok. A kérdésem jobban a fent írt lenne, mert ugye nyilván azt nem tudja megmondani senki, hogy várandós vagyok e, vagy sem, hanem majd a teszt. De ugye mivel nem egyforma két terhesség, így rögtön nem mindenkinél jelentkezhetnek tünetek tudom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

#teherbeesés #mebtruáció késés
2017. jan. 5. 12:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy utolsó menstruációm december 10.-én volt, 5 napig tartott, 25. ciklusnapon jött meg, de a ciklusom mindig 25, legtöbb 26 napos szokott lenni. Nem tudom számít e, de a menstruációm első 2 napján szeretkeztünk párommal, így talán terhességre is lehet esély? Már kb. 2 hónapja tervezzük, hogy babánk legyen.
2017. jan. 5. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én abban a hónapban, amikor megfogant a gyerekünk csak egyszer szexeltem, szóval természetesen így is összejöhet. De ha az ovulációd csütörtökön van és ti minden vasárnap szexeltek, akkor az a hónap felejtős. Egyszerűen csak hosszabb idő lesz mire így teherbe esel, mintha kétnaponta együtt lennétek.
2017. jan. 5. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Első gyerekem hasonló rendszeresség esetén fogant, kb. az elhatározással egyszerre. A másodiknál abban a hónapban csak 1x voltunk együtt, mert párom vidéken dolgozott és nem tudott hazajönni. Hogy mikor ovuláltam, arról fogalmam sincs, marhára nem érdekelt, nem attól tettük függővé az együttléteket. De kizártnak tartom, hogy véletlenül pont mindig jókor szexeltünk, amikor terhes lettem. 2 napos késés esetén még nem nagyon vannak tünetek, max. fantom jelleggel, mert valaki nagyon akarja. ;-) De visszatérve a kérdésre: simán lehetséges, még ritkább együttlét esetén is, hogy sikerül.
2017. jan. 5. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
*...rendszeresség MELLETT... (nem megy ma fogalmazás)
2017. jan. 5. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:

2x voltunk együtt egész ciklus alatt, de az időzítés jobb nem is lehetett volna.

Ne keresd az első terhességedkor jelentkező jeleket! Nekem minden más volt! Komolyan mondom egy hasonlóságot nem tudnék megnevezni 5-6 hetes koromig.

2017. jan. 5. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Pláne ha már van gyereked akkor tudod hogy 1 aktus kell hozzá!

(Nekünk pl az 2 havonta 1-2 alkalomból van 2 gyerekünk)

2017. jan. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!