Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jelentkeznek a terhesség...

Mikor jelentkeznek a terhességi tüneteket először es mik?

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
A menstruáció kimaradása után pár nappal, 1-2 héttel.
2017. jan. 4. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt tünetem talán pici hányinger a 8 hét körül! Megis ilyedtem semmi tünet, rádásul 10- 12 hét között véreztem ahol ügyeleten mondták méhlepény rálóg a méhszájra babával minden ok! Bevoltam parázva föleg hogy nem éreztem semmit!!! Semilyen tünet még has feszülés sem! De most vagyok 26 hétbe most sincs semmi minha nem lennék terhes, annyi nő a hasam nem megy rá a nadrág! És mivel melső falra tapatt a lepény egyik fele még a magzat mozgást is sokára keztem érezni!
2017. jan. 5. 03:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinél változó, de még ugyanazon nőnek is lehet és szokott is lenni a terhességi tünetei közt különbség. Nekem 2-3 nappal nemvárt után kezdődött az émelygés. Melleim a ciklusom második felében mindig érzékenyek ami meg is maradt és az émelygéssel párhuzamosan fokozódott is.
2017. jan. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!