11/24 anonim válasza:
Nem fotozgattam mert alig alig látható , de megpróbálom akkor :) koszi en is neked:)
12/24 anonim válasza:
Nahát itt van de nem nagyon látszik az keprol .. Elobe masabb , mondjuk en keprol is azert látom mert tudom miről beszelek :D vagy na
13/24 A kérdező kommentje:
Aha, mint az enyém. Mikor kell megjönnie? Vagy már késik?
2017. jan. 3. 11:13
14/24 anonim válasza:
Látsz valamit igy rajta ? Hat igazából van meg 5 napom , csak az a baj mindig ossze vissza jon meg vagyis hol 30 hol 35 napra igy a legtöbbet számolom . Szóval kacifantos
15/24 anonim válasza:
Jaj,nekem is ilyen ma reggeli facelle.Nagyon bízom benne,hogy erősödni fog!29.ciklus nap
16/24 A kérdező kommentje:
Én vettem egy clearblue digitálisat. Kíváncsi vagyok az mit mutat.
2017. jan. 3. 14:18
18/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a clearblue-ra..
19/24 anonim válasza:
A 12. válaszolónál én is látom, viszont a kérdezőé szerintem szellemcsík. :S
20/24 anonim válasza:
12# es vagyok nem bírtam ki igy ma is teszteltem ugyan azzal a teszttel mintha egy kicsit lathatobb csík lenne ott :) mostmar tényleg várok par napot , türelmesebb leszek es hetfo körül tesztelek egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!