Ha szűk a hüvelyem és kicsit hatol belém lehet baba?
Fu köszönöm a kifejtett választ, kedves apuka! :) A nődoki igen megjegyezte, szó szerint: atlagosnál szűkebb a hüvelyem, de majd első szülés után tágul...másnak meg az a problémája, h tág...xD
Igazából eddig mi is akkor csinaltuk, meg most is amikor jól esett, most ebben a ciklusban ovu tesztelek kíváncsiságból! Mensi után pár nappal, középidőben, mensi előtt, havi 4-5-6 alkalommal minimum...így h fáj nekem nyilván kellemetlen, nem tudom élvezni úgy, rajtam más módon segítünk...:) De most ahogy mi fogalmaztunk, gyakorlás és baba céljából nyilván behatolással szeretkezünk.
Nyilván javulnak az esélyeitek, ha a párod nagyobb nyomással tud spriccelni - egészséges prosztatával a fiatalok tehát előnyben vannak - Mindemellett nem szeretnélek arra buzdítani, hogy versenyt hirdess, és a legmesszebbre vizelő férfit tekintsd alfa hímnek. :)
Hasznos, ha a kilőtt anyagot el is tudja dolgozni odabenn - szépen egyenletesen, mint egy kőműves a vakolatot a téglafalon -.
De a spricc után a legtöbb férfi farka lelankad, össze zsugorodik, és ami tovább nehezíti a helyzetet, hogy a misszionárius póz túl fárasztó egy férfi számára ahhoz, hogy még 5-10 percig masszírozza pihentesse benned a szerszámát. Továbbá amikor a férfi farka elsül, dopamin szabadul fel az agyában, ami éppen olyan mintha lerészegedne. Ebben az állapotában nem csak a farka lankad le, hanem minden izma is elgyengülhet, szóval rád nehezedhet, amit nyilván nem szeretnél.
Az oldalfekvő pózt javaslom kipróbálni.
Ilyenkor a csípőm alá szoktam rakni egy kispárnát - kompenzálni a szélesebb női csípőt -.
Ha a farkam puhulni kezd, akkor játszani - masszírozni - még tudok vele odabenn, de ha kihúzom, akkor már nem tudom visszadugni mert elhajlik. Szóval csak arra szeretnélek biztatni benneteket, hogy az aktust még folytassátok azután, hogy a párod eljutott a csúcsra, mielőtt még lombikbébi programon törnétek a fejeteket.
Nem szeretnék találgatni, hogy - egy szűk járatban, mint amilyen a tied - egy spriccelés utáni lankadó szerszám hány percig használható még bármire. Azt sem tudom megjósolni, hogy oldalfekvésben el tud-e jutni a párod a csúcsra.
Mindenesetre ne essetek kétségbe, ha nem fog minden úgy sikerülni ahogy leírtam.
Próbálkozzatok mint a kiskutyák, egyszer majd sikerül valahogy.
Apropó kutyák: Megfigyelhető, hogy a kutyák aktus után kb. 10-20 percig össze vannak ragadva. Az ő esetükben ez azért van, mert a kan kutya makkja megdagad aktus közben, ezért nem tudja kihúzni a szerszámát dolga végeztével a szuka hüvelyéből. Az embereknél nincs ilyen kényszerű összeragadás, ez azonban nem jelenti egyben azt is, hogy dolgunk végeztével szét kellene ugrani.
Sok sikert!
Köszi! :)
Mivel fáj a behatolás így nem is tudok úgy elmenni...:/ Csak más módszerrel.
Vagy ő van felül (misszionárius), v én rajta ezeket szoktuk bevetni, máshogy sajnos nem megy nekünk! De 1-2 percet mindig pihen rajtam amúgy ha végzett.
Olvastam több helyen nem számít a póz, de ki tudja...
Én a párodra gondoltam, hogy nem biztos, hogy bármilyen pózban el tud menni.
Egyébként legtöbb nő a csikló izgatásával tud elmenni, állítólag a hüvelyben található idegsejtek csak akkor aktiválódnak amikor a csikló által már kellően fel van izgatva.
Felmerült bennem a kérdés, hogy amikor azzal a más módszerrel (gondolom, hogy a csikló izgatásával) közel vagy a csúcshoz, akkor sem tágul ki a hüvelyed?
Az én páromnak a hüvelye nem csak nedvesedik hanem tágul is amikor a csiklóját masszírozom. Ezt a technikát a szülésznő is ajánlotta, persze nem így direkt formában, hanem a figyelmünkbe ajánlotta azokat az óriási gumilabdákat, amit a hétköznapi életben tornához szoktak használni. Azt mondta, hogy azokat a labdákat szeretik a legjobban a kismamák, mert azokon jól el lehet lazulni, és utána sokkal könnyebben megy a szülés.
Bejött a javaslata, mert a szülést követően azt mondta a párom, hogy jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!