Ha szűk a hüvelyem és kicsit hatol belém lehet baba?
Akarattal mindent el lehet érni mivel a hüvely hihetetlenül tágulékony, csak épp az akarat hiányzik belőled!
Legalábbis a "misszionárius póz" és a "párom" kifejezés erre utal!
Ettől függetlenül ha nincs szerencséd még teherbe is eshetsz.
Az én párom nagyon szűk szokott lenni amikor rövid az előjáték, de egy alkalommal sikerült úgy ellazulnia, hogy az öklöm is befért.
Nyilván nagyobb az esély a gyermek áldásra, ha el tudsz lazulni.
A hüvely nagyon ki tud tágulni, csak idő kell hozzá.
Gondolj csak bele, hogy később majd egy baba fejének is át kell férni a hüvelyen.
Képzeld el, hogy egy vízipisztollyal szeretnél a szádba spriccelni egy finom italt. Ha zárva van a szád, akkor több megy mellé és kevesebb jut bele, ilyen egyszerű ez is.
A hüvely azonban zártabb mint a szád, hiszen már a bejáratot is két ajak védi, plusz még belül is van számos redő.
Én egy három gyermekes apa vagyok.
Az első baba véletlenül csúszott be, másképpen fogalmazva szerelemből fogant.
A második babát megterveztük, amikor a párom már nem szoptatott. Mindketten szerettünk volna egy kistestvért, sokat dolgoztunk rajta, nézegettük a naptárt, számolgattunk, néha kivártuk legtermékenyebbnek számító napokat, egészséges ételeket fogyasztottunk, de minden próbálkozásunk hiábavalónak tűnt, s közben eltelt 2 év.
Később felhagytunk a tervezgetéssel, számolgatással, úgy csináltuk, akkor és ott, ahogy kedvünk találta. Csodák csodájára hamar megfogant a második baba - kb. 1 hónap alatt -.
Talán mondanom sem kell, hogy a harmadik babát csak úgy véletlenül az ölünkbe pottyantotta a "gólya", de nagyon örülünk neki, mert a szerelmünk gyümölcse.
Az orvosok számára még ma is rejtély, hogy milyen körülmények segítik a gyermekek fogantatását. Egy baráti házaspár kb. 5 éven keresztül próbált összehozni egy babát, orvosok bevonásával, és végül ők is úgy jártak mint mi a második babánkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!