Miért megy le a hőm? Csak 1 napot volt 36.8 előte 36.5 és ma is.
Figyelt kérdés
pedig már reménykedtem, hogy legalább a hőm végre felmegy. pcos vagyok és nincs peteérésem, de clostit már beszedtem. van valakinek tapasztalata? vagy mire számítsak, nem lesz most se peteérésem?2008. okt. 8. 09:08
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is pcos vagyok! Nekem is volt ilyen, pont így volt a hőm és a leesés után 5 napig maradt 36,5 majd felment 37-re majd rá olyan 12 napra megjött és akkor le is esett 36,8-ra. Nem tudom hogy ezzel tudtam-e segíteni. Ez volt augusztus vége-szeptember eleje körül. Akkor már le is mondtam a babáról. A héten viszont halványan de +-at teszteltem. Szóval fel a fejjel! Nagyon szorítok Neked!
2/2 A kérdező kommentje:
segítettél, legalább látom, hogy valakinek felmegy a hője. gratuklálok a pozitív teszthez. minden vágyam nekem is az lenne, de minden hónap újabb csalódás! sok sikert!
2008. okt. 8. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!