Felkészülés a teherbeesésre, ki hogy kezdett neki?
Sziasztok
Ki hogyan készítette fel a szervezetét a gyerekvállalásra?
Tudatosan készülünk a gyerek vállalásra,2018-ban szeretnénk hozzá kezdeni, nekem sajnos vannak nőgyógyászati problémáim ,szeretnék egy keveset fogyni és a nődokim is javasolt egy peteérés segítő kúrát.
Viszont szeretnék egy kis pluszt esélyt adni ,remélem megértitek :)
Ha valakinek van esetleg tanácsa ,ötlete szívesen fogadnánk :)
Köszönöm
Szia mi ebben a ciklusban kezdunk majd neki!
Èrdemes 3hónappal a "kezdès" elott feltolteni a vitaminraktárotokat.
Nekem a doki napi 3-400mg e vitamint javasolt es , ami a legfontosabb folsavat.
Èn nyâr óta iszok 3fèle pezsgőtablettát (multivitamin, kalcium,d vitamin) ezeket most elhagyom.
Folsavat , e vitamint es b komplexet szedek (b vitaminok segitik a peteèrèst) ès heti 3-4X fel orat mozgok. :) bar azt alapbol is. En csináltattam rákszurest is, bar mar amugyis ideje volt.:) ennyi.soknak tunik meg le Is leszek pontozva PEDIG a tudatos (!) Gyerek vállalás nagyjából igy kellene kinezzen. Amit a dokim mèg mondott h az, E es multivitamin a ferjemnek sem ârtana ès a hosszu forro furdoket hanyagolja
Megcsináltattam a fogaimat.
Rákszűrés.
Terhesvitamint kezdtem el szedni az első próbálkozós hónapban (első hónapban sikerült végül a baba). Előtte csak C-vitamint szedtem hébe-hóba.
Mielőtt nekikeztünk volna orvosi javaslatra fél évvel előbb abbahagytam a fogamzásgátlót és az éles együttlétek előtt 1 hónappal elkezdtem folsavat szedni. Ennyi.
Elsőre sikerült, a tervezett hónapban született a baba :D
Abba hagytam a fogamzas gatlast
Kov honapban terhes is lettem :-)
Sehogy.
Egészséges életmód nem csak a terhességhez kell.
Vitaminbevitel szintén.
Káros szenvedélyem nincs (volt, de évekkel korábban abbahagytam).
Nőgyógyászati gondokat se csak azért érdemes kikezelni.
Gyógyszert se szedtem.
Ilyen értelemben évek óta bármikor jöhetett volna mire belevágtunk.
Elsőre sikerült is.
8# szerinted innen senki sem megy amugy rakszuresre? Csak a dokim javasolta, mert 9honapja voltam ès, ha sikerül, akkor erdemes elobb mint terhesseg alatt. Olyankor van, akinek kellemetlenebb!! :)
Vannak , akik hulyesègnek tartjak elotte nodokihoz menni. Pedig a tudatos gyerekvállalás mirol szòl? Felelossegteljessègről.
Ha dohanyzik vki, akk leszokni.
Vitamint szedni.
Es el lâtogatni nődokihoz, alap vizsgálatra... szted mirol szól?:)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!