Ez most egy halovány pozi?
Figyelt kérdés
Nagyon bizakodom ! Nagyon régóta varunk ra ! (4 éve)
Vannak tüneteim ! Álmossag, enyhe emelyges!
Nemvart: ma/holnap !
Köszönöm előre a válaszokat !
Es boldog uj evet kívánok mindenkinek !
2016. dec. 31. 14:13
1/30 anonim válasza:
A második képen mintha látnék valamit telorol de nagyon kell néznem ... 2 nap mulva próbáld ujra :) majd irj
3/30 anonim válasza:
Szia!Hát az elsőn ugy néz ki mintha de a másodikon nem igazán látom :/ lehet csak az én szemem nem tul jo,nincs esetleg másik teszted otthon?Az x-epil nem a legjobb ahogy látom ez pedig az
4/30 A kérdező kommentje:
Itt egy masik kep talan jobban lehet latni
Sajnos ma mar nem tudok tesztelni , majd holnap! :(
Használtam lh tesztet jostesztkent , full pozitiv ! Bar tudom ez meg nem jelent semmit !
2016. dec. 31. 14:38
5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2016. dec. 31. 14:39
6/30 anonim válasza:
Én egyáltalán nem látok második csíkot, halványan se, egyik képen se, pedig jó a szemem és gépről nézem.
7/30 anonim válasza:
Szia. Megèri majd ujratesztelned.. elso ranezesre mintha lenne masodik.
8/30 anonim válasza:
Pozitívnak nem mondanám. Akkor pozitív,ha kiveri a szemed a második csík!
Ez még nem az!
9/30 anonim válasza:
Én látom.szerintem pozitív.eddig még egyszer se jósoltam rosszul senkinek bízom benne hogy most is így lesz drukkolok.majd írd meg az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!