Mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Nov.27.-én volt meg.35napos a ciklusom de van mikor késik.Ebbe a hónapba egyik este kb.másfél 2hete picit görcsöltem akkor az 1-szer.1hete szédülök jobban mint ezelőtt(szédülèses betegségem van).Hányingerem van.Illetve elég jó az étvágyam.A mellem nem feszül.Lehetséges ilyen korán tünet? Vagy valami mástól van? 26vagyok.
2016. dec. 27. 17:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Szia! Egyenlőre nem látott semmit csak hogy vastag a méhnyálkahártyám és hogy ez a vastagsag egy 3 hetes terhessegnek felelne meg de azt ugye még nem látni uh-on ugyhogy ha nem jon meg hetvegeig ujra tesztelek aztan majd annak fugvenyeben a tovAbbiak hogy alakulnak. Nekem amugy borzasztoan faj a mellem ez a második hete ilyen hosszan nem szokott max egy hétig.. reménykedek majd meglátjuk nem merem beleélni magam.

Te elmész dokihoz vagy szerinted csak késik? -Lilla

2017. jan. 9. 18:47
 42/52 A kérdező kommentje:
Szerintem èn is megvárom a hetet ès jövőhèten elmegyek orvoshoz.Fogalmam nincs lehet hogy csak kèsik.Nem küldött vérvizsgálatra? Vagy terhességi próbára? A em.-on kívül más teehességre utaló dolgot nem látott?Nekem eddig 3negatív tesztem van 😕.
2017. jan. 9. 22:40
 43/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Erősödött a teszt, hála égnek. Orvosnál még nem voltam, majd csütörtökön megyek, az én dokim nem csinál uh-ot, csak tapint. Hétfőn megyek majd ultrahangra, ha majd ő is úgy látja, hogy akkor már érdemes.

Lányok, nem tudom, mi lehet az oka, hogy se pozitív teszt, se mensi. Talán egy késői ovuláció? Mindenesetre oka van, hogy nem jön meg.

Drukkolok nagyon Nektek!

2017. jan. 10. 14:39
 44/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De jó hogy erősödött :)Minden oké volt a dokinál? Nálam tegnap hajnalra bekeményedett a cicim.Estére olyan érzèsem lett hogy mindjárt megjön nem görcsök.Ez ma is tart.Ha nem lesz holnapra változás 1tesztet megcsinálok.Kivi leszek mi lesz ebből.
2017. jan. 13. 17:51
 45/52 anonim ***** válasza:

Hogy alakultak a dolgok Nálatok?

Engem még nem látott orvos, mert csütörtökön szülni ment, így elmaradt a rendelése. Ma megyek, de ő nem csinált ultrahangot, így az csak szerdán lesz. Nagyon ideges vagyok.

2017. jan. 16. 13:13
 46/52 A kérdező kommentje:
Minden rendbe lesz.Nyugi.Nálam hétvégén nega teszt semmi változás a cicim még mindig fáj.Bevannak keményedve.
2017. jan. 16. 15:00
 47/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Sajnos elkezdtem barnázni majd vérezni.Nem sikerült teherbe esnem.Darabos is de remélem csak az miatt hogy ennyire hosszúra nyúlt a ciklusom.Veletek mi újság? Olyan elkeseredett lettem.
2017. jan. 18. 11:41
 48/52 anonim ***** válasza:

Annyira sajnálom... :( Hány napos lett így a ciklusod?

Orvoshoz elmész majd, miután eláll a vérzés? Szerintem jobb lenne, ha Rád nézne, mert eléggé elhúzódott ez a ciklus. Nagyon drukkolok, hogy ebben a ciklusban végre összejöjjön a kisbaba!

Én voltam orvosnál, nem tudta kitapintani, ezért gyorsan ránézett ultrahanggal, hála égnek méhen belül van. Sajnos csak ennyi derült ki az uh-ból.. Aggódom, hogy nem érezte nagyobbnak a méhemet.

2017. jan. 19. 15:13
 49/52 A kérdező kommentje:
Persze elmegyek orvoshoz,így 52napos lett.Köszönöm bár én is anya lehetnèk.Kívánok minden jót és írj ide hogy miként alakulnak a dolgok.Fogok ide írni én is ha sikerül.És remèlem hogy ez hamar lesz :).
2017. jan. 19. 15:39
 50/52 anonim ***** válasza:

Holnap megyek ultrahangra, írok, hogy mi volt. :)

Amit szívből ajánlok Neked az a palástfű tea, ovulációtól érdemes inni, előtte meg a cickafark teát, amit már most is ihatsz. Én mindegyik terhességem előtt ittam ezeket, nagyon hiszek bennük.

2017. jan. 19. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!