Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Nov.27.-én volt meg.35napos a ciklusom de van mikor késik.Ebbe a hónapba egyik este kb.másfél 2hete picit görcsöltem akkor az 1-szer.1hete szédülök jobban mint ezelőtt(szédülèses betegségem van).Hányingerem van.Illetve elég jó az étvágyam.A mellem nem feszül.Lehetséges ilyen korán tünet? Vagy valami mástól van? 26vagyok.2016. dec. 27. 17:19
31/52 anonim válasza:
Köszönöm szépen! :) Nagyon kedvesek vagytok!
Holnap írjatok mindenképp!
32/52 anonim válasza:
Kérdezo teszteltel? Én vegul nem mert ugy ebredtem hogy nagyon görcsölök de végul nem jött meg, még mindig száraz vagyok.. ez a 36. Ciklusnapom még nem volt ilyen hosszu..
33/52 anonim válasza:
Kedves utolsó! Első terhességem és a mostaninál is volt egy nap, kb a nemvárt napján, hogy viszonylag erős, mensiszerű görcseim voltak. :)
34/52 anonim válasza:
Nagyon reménykedem. még mindig semmi jele a menstruációnak pedig előtte egy két nap szoktam barnázni is de még az sincs .
A mellem kb egy hete fáj de nem annyira mint ahogy szoktam olvasni itt hogy leszakadnanak..csak feszít, de nem is nött és nem is fájlalom a mellbimbom se.
26- án volt keves nyákos vérzésem törléskor de csak annyi azota szaraz vagyok és 30 án negativ lett teszt
35/52 anonim válasza:
Tesztelt valamelyikőtök? Nagyon izgulok értetek.
Meg mondjuk magam miatt is, mert nem erősödik a csíkom. :/
36/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Reggel teszteltem negatív.A mellbimbóm tegnap óta èrzèkeny.Menstruációnak semmi jele nincs.Én szerintem én nem vagyok babás.Hètvégén mèg 1tesztet megcsinálok.Eddig 2-öt csináltam összesen.Nem erősödik a csíkod pedig pár napja már elég szèpen látszott.
2017. jan. 5. 14:31
37/52 anonim válasza:
Kérdező énisugy vagyok mint te... nekemis negativ lett ma du. MAjd szombaton megint.. 5 napja késik... lilla
38/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ki hogy áll a teszttel? Nálam minden változatlan.
2017. jan. 7. 17:50
39/52 anonim válasza:
Még mindig semmi de egyre jobban fáj a mellem. Hétfő n megyek dokihoz ugyhogy addig mar nem tesztelek inkabb.
Lilla
40/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Mi volt a nőgyógyásznál?Neked akinek volt pozija:erősödik a csík? Mára nekem is elkezdett fájni a cicim 😕.
2017. jan. 9. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!