Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztet csinálnom?

Érdemes tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés
December 2-5 ig volt menszim és 8.-án voltunk együtt a párommal ez az egy aljalom volt hogy nem védekeztünk. Nem gond ha jönne a picurka. Azt szeretném megtudni hogy érdemes lenne e már tesztet csinálnom hiszen eltelt 16 nap de a menszimnek csak egy hét mulva kell megjönnie. Tudom mindenkinek elege van az ilyen kérdésekből, de legyen kedves valaki tanácsot adni aki tudna. Köszönöm.

2016. dec. 27. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Aktus után nagyjából 14 nappal már kimutatja a teszt, de úgysem fogsz mmegnyugodni ha negatív lesz, mert akkor lehet, hogy korán csináltad, stb. Szóval lehet, h az a legjobb ha megvárod amíg megjön.
2016. dec. 27. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak addig még olyan sok idő van..de köszi a választ.
2016. dec. 27. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha azóta nem voltatok együtt akkor szerintem semmi esély a terhessegre. Peteerés idején sem árt együtt lenni hisz akkor van a legnagyobb esély a babára! De azért drukkolok!
2016. dec. 27. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Most már magam sem értem mi van velem..tegnap délután megjött de csak félig sem volt a betét , viszont rendes élénkpiros volt. Èjjel szintén ennyi kb pedig nem első nap mindig brutál mennyiség vsn. Szòval nemértek semmit. Most is csak kevesebb de van dolog .A melleim is furcsák mert nekem előtte pár nappal nagyon feszül aztán azonnal elmùlik ahogy megjön, most viszont nem mult el. Mindez pedig csak jövőhéten lenne esedékes. Igazábol tiszta zűrzavaros most ez a egész, pedig minden jol , kiszámíthatòan szokott menni.
2016. dec. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!