Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi görbéről?

Figyelt kérdés

Most használom először a ciklus.hu-t, remélem jól.

A ciklusaim elég változóak, 20-28 nap között ingadoznak, néha alig van pár csepp, néha meg nagyon erős. Peteérésem sajnos elég ritkán van, az orvosom szerint ez az egyik fő problémám.

Két hónapja aktívan teázgatok, vitamint szedek és próbálkozunk...

Az az igazság hogy most se vagyok biztos abban, hogy hihetek-e az ovuteszteknek, de képet nem tudtam feltölteni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 3. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a hődet mindig azonos időpontban mérni, hátha akkor nem cikk-cakk. Vagy lehet a helyedben keresnék egy jó dokit.
2010. máj. 3. 15:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!

Képzeljétek, ma megugrott a hőm: 37,0.

2010. máj. 4. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor mégiscsak tud fentebb menni:) Drukkolok!
2010. máj. 4. 08:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon jól esik!

Ma reggel, a szokott időben mérve, 37,1.

2010. máj. 5. 08:26
 15/16 anonim ***** válasza:
De jó! Örülök, hátha mégis összejött:)Képzeld én már a 28. napon tartok, de még mindig csak 36,3-ig ment a hőm, ilyen ronda lapos görbét még nem láttam, mint amit én produkáltam ebben a hónapban. De őszintén szorítok, hogy sikerüljön nektek!!!
2010. máj. 6. 12:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Az utolsótól kérdezném, hogy mi a helyzet?

Szorítok azért én is!

2010. máj. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!