Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi görbéről?

Figyelt kérdés

Most használom először a ciklus.hu-t, remélem jól.

A ciklusaim elég változóak, 20-28 nap között ingadoznak, néha alig van pár csepp, néha meg nagyon erős. Peteérésem sajnos elég ritkán van, az orvosom szerint ez az egyik fő problémám.

Két hónapja aktívan teázgatok, vitamint szedek és próbálkozunk...

Az az igazság hogy most se vagyok biztos abban, hogy hihetek-e az ovuteszteknek, de képet nem tudtam feltölteni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 3. 12:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2010. máj. 3. 12:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Még nem volt ovud a görbe alpján.Hol méred a hődet?Még ilyen magas alaphőt nem is láttam:-D
2010. máj. 3. 12:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi. Szájon át mérem. Ezek szerint a teszt nem jó? Vagy én értelmezem rosszul? Ha pozitív akkor nem a következő napon kéne lennie az ovulációnak?

Azért vagyok bizonytalan benne, mert tegnap egész nap szinte ugyanolyan intenzitású volt a tesztcsík, ma meg már alig látszódott.

Lehet, hogy csak áltatom magam és hiába reménykedek, hogy talán lehet még spontán peteérésem...

2010. máj. 3. 12:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Az ovu tesztet este kell csinálni! Én kipróbáltam egyszer, délben negatív volt, este pozitív!

Szóval csinálj este felé másik tesztet, az a mérvadó. Lehet az is pozitív lesz és akkor az ovu eltolódik egy nappal. Egyébként lehet fentebb fog menni a hőd és abból látszik, hogy megtörtént-e a tüszőrepedés. (Már ha a te hőd még fentebb tud ettől menni, mert tényleg magas alapból. Nem akarok hülyeséget mondani, de nem utalhat a magas alaphő valami problémára?)

2010. máj. 3. 13:02
 5/16 A kérdező kommentje:

Ma is csinálok még akkor tesztet és meglátom mi lesz a hőmmel holnap.

Visszanéztem itt egy pár diagramot és azokon tényleg nem volt ilyen magas az alaphő. Ez fel sem tűnt, de lehet, hogy igazad van és már ez sem jó alapban.

Nem tudom, azt hiszem feladom... :(

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.

2010. máj. 3. 13:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem adjuk fel!!! Én 3 hónapja pohárba pisilek és hőmérővel a számban ébredek. A hő mérése nem kerül semmibe, nem megerőltető. A hőgörbéből sok mindent láthat a nőgyógyász is és már közelebb kerülsz a megoldáshoz:)Ha vannak 28 napos ciklusaid is, akkor feltételezhető, hogy peteérésed is van ha nem is minden hónapban. Fel a fejjel!!!
2010. máj. 3. 14:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Kiírtam én is tegnap egy kérdést, biztos megtalálod 6 napja pozitív az ovu tesztem a hőm mégsem megy fel! Cak azért mondom, mert ezek szerint "tévedhet" az ovu teszt, legalábbis láttam már olyan görbét, ahol többször is pozitív lett, mire megrepedt a tüsző. Amúgy az jutott eszembe, hogy biztos peteérésed nincs? Nem lehet, hogy a ciklusod második fele rövidebb, mint kellene?
2010. máj. 3. 14:26
 8/16 A kérdező kommentje:

Sajnos már két évvel ezelőtt is próbálkoztam hőmérőzéssel, de annyira össze-vissza ugrált, hogy abbahagytam, nem mutatott semmit.

Már túl vagyok a nőgyógyászaton, meddőségiben is voltam már, több sikertelen inszem van mögöttem.

Az elmúlt hónapokban "pihentünk, kikapcsolódtunk", erőt gyűjtöttünk, gondoltuk talán lehet még esélye a természetnek is, nem akartuk feladni... annyi embertől hallottuk már, hogy több évnyi kezelés, beavatkozás után mégis spontán sikerült teherbeesni...

2010. máj. 3. 14:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. De én is sok olyat hallottam, hogy lemondtak róla és sikerült. És minden kivizsgálást megcsináltak?
2010. máj. 3. 14:39
 10/16 A kérdező kommentje:

A ciklusaim annyira változóak, hogy lehetséges, hogy a második fele rövidebb, de nem igazán tudom megítélni.

Az elmúlt hónapban 27 napos volt, azelőtt 25, de volt már 21, sőt még ennél kevesebb is.

2010. máj. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!