Szerintetek pozitív a tesztem?
Sziasztok,
Kb két hónapja próbálkozunk,de sajnos nem tudom kiszámolni mikor kellene megjönnie, mert 22 és 80 nap is volt már a ciklusom. Október 31.-én volt az utolsó mensi első napja, tegnap este pedig ezt a tesztet produkáltam.
Reggel pedig egy halványabbat. Szerintünk pozi, de első baba lenne és nem akarunk előre ünnepelni. Köszönöm válaszaitokat :)
Köszönöm mindenkinek, hogy egy pár percet szánt a válaszadásra :)
Szinte azonnal megjelent, még fel se ért a kontroll csíkig, már ott virított a második csík
Vasárnap tudok legközelebb tesztelni, nem leszek itthon és máshol nem szeretnék.
Mindenkinek lájkot nyomtam, annak is, aki szürkének látta.
Sziasztok, most csináltam, x-epil, ami a másik fajta (facelle) után negatív volt egyszer. A valóságban ennél picit sötétebb színű.
Mindenkinek boldog karácsonyt!
Sziasztok
Gondoltam megosztom veletek a történet végét...ma este kiderült, hogy jobb petevezetékben van a baba, reggel műtenek. Kérlek küldjetek erőt hozzá. Köszönök minden támogató kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!