Csak nekem bizarr, amikor valaki az első pillanattól kezdve luteális szakasszal, hőgörbével, ovu teszttel és társaival indul neki a gyerekvállalásnak?
Nekem is fura, ha valaki ezzel kezd. De az is ha valaki(tanult ember), az se tudja mi az a peteérés...stb. Pl sógornőm mondja h ő tudja h mikor "készült" a gyereke. Rákérdeztem, hogy honnan? Abban a hónapban csak egyszer voltak együtt? Vagy nézte a peteérését? Hát nézett rám furán és mondta h nem csak aaaaannyira tudja, és meséli a sztorit hozzá. Na én ettől is marom magam, meg ha utána adja a jótanácsokat. Cseppet akkor már hiteltelen. :)
De az a baj, szerintem hogy sokan mindent azonnal akarnak. Ez másban is megjelenik. Hitelt vesznek fel tv-re, mikor alig élnek meg....stb.Na meg jó lenne, ha ekkor foganna a gyerek, mert akkor pont nem kell visszamenni dolgozni..
Nekünk két év alatt jött össze. Alap dolgokat tudok nyilván, de hőgörbét ha megfeszülök se tudtam volna csinálni a változó munkabeosztás miatt.
Èn azzal kezdtem, hogy elmentem dokihoz rakszures+ amolyan rutinvizsgálatra!
Es ovuteszteltem. Szerintem nem az a baj, ha valaki igy kezd neki a dolognak, inkàbb az a baj, ha kozben ragorcsol/ ráfeszül. Mert, ha valaki tudatos az nembaj.. bár nekem a hőmèrőzgetès mar picit sok. De ugye kinek mi.. :) en jol ereztem magam, h ovuteszteltem neha- neha. 9. Hónapban sikerult. Nagyon cisztasodtam igy ez is akadalyozhatta h elobb ossze jojjon
Én 26 éves vagyok, a férjem 29. 6 hónapja próbálkozunk az első hónapban nem mértem a hőmet, sőt, megfogadtam, hogy soha nem is fogom, de ennek ellenére a 2. hónapban már mértem. 5 évig mértem "csak úgy" a hőmet, mert rendszertelen a ciklusom és mindenféle hülye endokrin bajom van. Idegesített, amikor nem mértem a hőmet, mert foogalmam sem volt, hogy mikorra ne várjam, azt se tudtam mikor teszteljek vagy mikor készüljek arra, hogy megjön (mert nekem olyankor aztán jön...).
3. ciklusban már ovuteszteltem is, viszont nem befolyásolt semmit se a teszt, se a hőmérőzés, mert amúgy is 1-2 naponta együtt vagyunk. Max. azt, hogy mikor menjek vérvételre.
Egyszerűen engem zavar, ha nem tudom, hol tart a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!