Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Help

Mikor teszteljek? Help

Figyelt kérdés

Egy darabig extra pontos 30napos ciklusaim voltak.

18-19napon volt mindig a peteeresem. Ez norcolut miatt rovidult de ovu maradt 17-19napokra..

10-12naposak a lutealis fazisaim. Ebben a honapban nem neztem mikor van ovum es 31napon vagyok.

Appom szerint kesik 2napja.

Ma reggel teszteltem , csont negativ. 2-3nap mulva ha ujra tesztelek lehet valami? Vagy most visszall 4honap utan a ciklusom hossza?

2016. nov. 2. 23:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat max 10-12naposak a lutealis fazisam*( sokszor 9-10naposak)
2016. nov. 2. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tüszőrepedés után 13 nappal lett pozitív a tesztem. Ha tegyük fel neked a 19. napon megrepedt, akkor simán lehet hogy most negatív de 2-3 nap múlva pozitív lesz. Akkor tesztelj újra.
2016. nov. 3. 05:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Szoval ha ma negativ lesz , mèg van remèny?

Mindjart tesztelek!:)

2016. nov. 3. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A tesztek a sikeres aktus után kb 14 nappal adnak pontos eredményt.

Ha a luteálisod 10 nap körül van, akkor simán belefér, hogy csak 4 nap késéssel lesz pozi teszted.

Itt még semmi nincs veszve! Tesztelhetsz holnap reggel is akár, ha nem birsz várni, de a reggelt várd meg szerintem.

2016. nov. 3. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Megjott most..3nap keses után.:(
2016. nov. 3. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom, átérzem. :(

Majd legközelebb!

2016. nov. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!