Lizus1 kérdése:
Nem értem hogy lehetséges ez ciklusban szeretnék segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Sziasztok àltalàban 32 naposak a ciklusaim utoljàra november 21-én volt meg ovulàciom december 9-én volt az az a 19-dik napon voltam pont akkor dokinàl is ès làtott folyadékot meg az ovu teszt is 8-àn volt a legerősebb Nah most az a problèmàm hogy ma megjött a havi ès nem értem hogy ha 19 napon volt ovu akkor hogy jöhetett most meg 29 ciklusra remèlem érthető2016. dec. 20. 11:02
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor hogy làthatta a doki a folyadèkot az nap mikor ovum volt? A màsik meg hogy a teszt is engem igazolt ezèrt nem èrtem tudom hogy 14 napot kellene vissza szàmolni de nem helyt àllo így
2016. dec. 21. 19:40
12/14 NK Klaudia válasza:
Tényleg nem jó így, viszont akkor nem tudom hogy miért jött meg előbb..bocsi ha hulyeseget irtam. Én úgy vagyok hogy nekem nov. 23an jött meg, és ovu teszt szerint nekem is dec 9en volt pé, viszont nekem 3 napig pozi volt az ovu teszt...
Szóval én is össze vissza vagyok most. :/
13/14 A kérdező kommentje:
Azóta terhes vagyok lányok decemberben volt ez a zavaros cikkusom most 10 hetesek vagyunk :)
2017. febr. 28. 07:12
14/14 anonim válasza:
GRATULÁLOK!!!! :-D
Kellemes babavarast, konnyu szulest, boldog babazast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!