Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem hogy lehetséges ez...

Lizus1 kérdése:

Nem értem hogy lehetséges ez ciklusban szeretnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Sziasztok àltalàban 32 naposak a ciklusaim utoljàra november 21-én volt meg ovulàciom december 9-én volt az az a 19-dik napon voltam pont akkor dokinàl is ès làtott folyadékot meg az ovu teszt is 8-àn volt a legerősebb Nah most az a problèmàm hogy ma megjött a havi ès nem értem hogy ha 19 napon volt ovu akkor hogy jöhetett most meg 29 ciklusra remèlem érthető

2016. dec. 20. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az ovuteszt 18-án volt a legerősebb? GOndolom csak elírtad.

Nem vagyunk gépek. Átlagosan a luteális szakasz 12-16 nap, de nekem is előfordult 10 napos nagy ritkán.

Ennyi belefér.

2016. dec. 20. 11:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem a 18-dik napon volt a legerősebb ès a 19-dík napon volt ovu ez most naptàrban dec.8 erős pozi teszt ovu dec.9
2016. dec. 20. 11:06
 3/14 A kérdező kommentje:
De fèl ève mindig 31-32 naposak a ciklusaim akkor hogy lehet ilyen hamar vérzès?
2016. dec. 20. 11:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Sehogy nem lehetséges, mert a menzesz napjától visszafelé számolva pontosan lehet tudni, hogy előtte 14 nappal volt az ovu. Ha egy viszonylag normális ciklusod van, akkor teljesen felesleges az ovu teszt, hőmérő, stb. Ciklusod közepén legyetek 2 naponta együtt, mást nem kell csinálni.
2016. dec. 20. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Pár nappal haüarabb, vagy később jön meg, nem jelent semmit, normális dolog.
2016. dec. 20. 11:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnàl is semmifèlekèpp se vissza szàmolva se akkor volt az ovulàciom ezèrt nem értem ha vissza szàmolok 14 napot akkor dec6 lenne az ovu de biztos hogy dec9
2016. dec. 20. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:
6 én úgy tudom, hogy visszafelé számolva teljesen biztos a 14 nap, de én nem vagyok nödoki, szóval inkább rá hallgass. De továbbra is úgy gondolom, hogy felesleges számolgatni, nézegetni, én (abban a hónapban) egyetlen alkalomból lettem terhes, számított ovu után kb. 2 nappal, tehát középidöben, ha akkor szexelsz, neked is ugyanígy össze fog jönni, ha más bajod/bajotok nincs.
2016. dec. 20. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem igaz! A 14 nap, nem kőbevésett dolog. Altalaban ennyi a lutealis fazis, de 10-14 nap kozott normalisnak mondhato.
2016. dec. 20. 13:43
 9/14 A kérdező kommentje:
9 hónapja probàlkozunk 6 hónappal ezelőtt volt egy spontàn vetèlèsem hidd el mi màr mindenhogy próbàltuk...
2016. dec. 20. 15:26
 10/14 NK Klaudia ***** válasza:

Szia! én is pont így voltam a múlt hónapban, nekem egy éve 32 naposak a ciklusaim, viszont novemberben a 27. napra jött meg, én sem értettem igazából miért, de valószínűleg előbb volt pé mint ahogy szokott, viszont én is mindig az esedékes mensitől számolok vissza, és az ovu tesztek valóban akkor pozitívak nálam.

Neked valószínűleg 5-10ig lehetett esélyed ( bocsi a kifejezésért)

Én a telomra letoltottem a womanlog alkalmazást ott nagyon jól lehet követni mindent. Azt használom.

Mi is babát szeretnénk, viszont a múlt hónap így minket is megzavart. Most dec.25re nem várom.

2016. dec. 21. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!