Jó minőségű teszt is tévedhet?
Szia.
A tüneteid tényleg nagyon baby-re utalnak,én két dolgot említenék,az egyik számodra jó,a másik nem.
A jó:Én Clearblue-val teszteltem,amire azt írták,hogy már a -4.napon tehát mensi előtt 4 nappal kimutatja 53% biztosan a babát,na most nekem abban a hónapban igazoltan a PÉ-m a ciklusom a 14.napján volt,és 28 napos ciklusaim vannak.A Clearblue mensikimaradás utáni 2.!!!!!héten lett csak pozitív,előtte 3 is nega lett,míg a Gabriel már mutatta a babócámat(aki sajna a 7.héten elment) a mensi kimaradás utáni 3.nap.Pedig állítólag a Clearblue nagyobb érzékenységű,legalábbis a gyógyszertárban ezt mondták.
A rossz:Miután megvolt a két vetélésem,3x produkáltam u.ilyen tüneteket mint Te,mert depresszióba estem a sikertelenség miatt,és álterhes lettem.Tehát ha nagyon akarod a babót,még ez is benne lehet sajna.
DE!!!!!Kívánom,hogy babás legyél,légy nyugodt,és pár nap múlva tesztelj egy pozitívat!!!!!!!!!:)Lizy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!