Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó minőségű teszt is tévedhet?

Jó minőségű teszt is tévedhet?

Figyelt kérdés
Járt valaki már úgy, hogy a teszt negatívat mutatott és mégis babás volt? Vagy csak jóval később mutatta ki? Én ma csináltam clearblueval, az első kisbabát kimutatta a mensi elmaradásának elő naoján, ezért gondoltam, hogy megcsinálhatom, mert akor is bejött, meg mindenkinek már napokkal előtte kimutatta. Én hiszek is a tesztnek és teljesen el is keseredtem, de egyfolytában terhességi tüneteim vannak. Akárkinek az üzenetét olvasom,akinek mégis összejött, minden stimmel nálam is. Pár nap a nem vártig emelkedő hő, fehér, krémes folyás, hányinger, keserű íz a számban, szag és illatundor, émelygés, 1,5 kiló hízás, pisi buborékok a pocimban lenn, mindjárt megjön érzés, minden stimmel. Néha idegesebb vagyok, néha fáradékonyabb, türelmetlenebb. Pé-m meg előbb volt mint a 14. nap, szóval kb. már 3 hetes terhes is lehetnék, félidő óta hasszurkálásom is van, ilyenkor már mensi előtt barnázni is szoktam, most semmi. Lehet, hogy mindent csak beképzelek? Mert a teszt meg olan egyértelmű volt. Még egy halvány vonal se látszódott rajta. És most már én is azt érzem, hogy nincs babi, de akkor mi ez a sok tünet?
2008. okt. 7. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy terhes tünetet észlelsz mielőtt megjön. Nekem nem egy barátnőmnél vannak hasonló tünetek. Ugyanakkor egy másik barátnőmnek nem mutatta ki a 3 hetes terhességet a teszt, szóval én várnék még egy pár napot és újra tesztelnék. Ha nem jön meg egy hetes késés után sem ,akkor pedig menj orvoshoz. De én szurkolok, hogy babád legyen.
2008. okt. 7. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, amíg nem jön meg, én is reménykedek. Az a bajom, hogy nem szoktam semmi hasonlót érezni mensi előtt. Most meg félidő óta ezt érzem. Június óta szeretnék teherbe esni, de ilyen tüneteket még nem képzeltem eddig be. Most lehet. :(
2008. okt. 7. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja a leírásomban a pisi, az a gyakori vizelési ingert jelenti, bocsi
2008. okt. 7. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

A tüneteid tényleg nagyon baby-re utalnak,én két dolgot említenék,az egyik számodra jó,a másik nem.

A jó:Én Clearblue-val teszteltem,amire azt írták,hogy már a -4.napon tehát mensi előtt 4 nappal kimutatja 53% biztosan a babát,na most nekem abban a hónapban igazoltan a PÉ-m a ciklusom a 14.napján volt,és 28 napos ciklusaim vannak.A Clearblue mensikimaradás utáni 2.!!!!!héten lett csak pozitív,előtte 3 is nega lett,míg a Gabriel már mutatta a babócámat(aki sajna a 7.héten elment) a mensi kimaradás utáni 3.nap.Pedig állítólag a Clearblue nagyobb érzékenységű,legalábbis a gyógyszertárban ezt mondták.

A rossz:Miután megvolt a két vetélésem,3x produkáltam u.ilyen tüneteket mint Te,mert depresszióba estem a sikertelenség miatt,és álterhes lettem.Tehát ha nagyon akarod a babót,még ez is benne lehet sajna.

DE!!!!!Kívánom,hogy babás legyél,légy nyugodt,és pár nap múlva tesztelj egy pozitívat!!!!!!!!!:)Lizy

2008. okt. 7. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ, sajnos én is ettől félek, az álterhesség már nekem is megfordult a fejemben, hallottam is már róla, úgy tudom még hízni is lehet és volt akinek a hasa is nőtt. Lehet, hogy akitől hallottam hülyeségeket beszélt, viszont nekem biztosra mondta, hogy van ilyen. Nagyon remélem, hogy nem arról van szó,de majd akkor fogok biztosan meggyőződni mindenről, ha már megjön, vagy éppen nem és kiderül, hogy baba van. Ha nem, akkor meg gyorsan le kell akadnom erről a témáról, mert nem szeretnék "megőrülni". És egyébként nagyon szeretném a babócát, minden porcikámmal vágyom rá. Nagyon sajnálom, hogy neked ennyiszer nem sikerült, de gondolom azért róbálkoztok tovább.Mégegyszer köszi a választ!
2008. okt. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!