Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom rendszeresen szaunázik....

Párom rendszeresen szaunázik. Nem lehet, hogy emiatt nem jön a baba?

Figyelt kérdés
Az egyik urológus szerint ezzel semmi baj nincs, a másik kifejezetten ártalmasnak tartja a hímivarsejtekre nézve. Most akkor mi az igazság?
2008. okt. 7. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy férfi szaunázik, 3 hónap, mire újra "fürge" spermái termelődnek.
2008. okt. 7. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy tudom, hogy a szauna nem tesz jót a spermiumoknak. Ugyanígy a forró fürdő sem. Én a helyedben megkérném, hogy ne járjon.
2008. okt. 7. 13:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Rettentő ideges lettem, mert lehet, hogy emiatt nem jött össze a baba 7 hónapja?! Párom heti kétszer tuti jár szaunázni.
2008. okt. 7. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
A meleg tényleg nem jó, nekünk az orvos mondta. Nem szeretik a meleg környezetet ill. a szűk alsónadrág sem ajánlatos.
2008. okt. 7. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Szia.

Csatizom előttem szólókhoz,és csak megerősíteni tudom a leírtakat,ha gyermeket szeretne egy pár,mind a hölgynek,de az úrnak is oda kell figyelnie arra,hogy hova jár,mit csinál?!Értem ezt,és a kérdésedre a válasz:A szaunázás,nagyon meleg vízben való hosszas ücsörgés bizony a hímivarsejtek pusztulásához vezet,tehát az orvosok azt javasolják,hogy a könnyebb teherbeesés érdekében ha lehetőség van rá,kerülje a férfi a szaunázást,a termálvizet(nagyon meleget),és a hosszú forró fürdőket otthon.

Sok sikert.Lizy

2008. okt. 7. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is csatlakoznék. Ha a szűk alsógatya káros a katonákra, akkor a szauna 1000szer rosszabb. Komoly esély van, h tényleg ezért késlekedik a baba nálatok! Ha mostantól nem megy apárod, akkor 3 hónap alatt regenerálódnak a spermái, csak azután lesznek "minőségiek".
2008. okt. 7. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót! Párommal közöltem, hogy a szauna nem túl jó, uh abbahagyja!
2008. okt. 7. 15:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Teljesen elkeseredtem, mert ezek szerint megint csak hónapokat kell várnunk. Eddig mindig a vizsgálatokra, majd a vizsgálatok eredményeire vártunk, most pedig azt írjátok, hogy innentől 3 hónap?!

El sem hiszem, hogy ilyen buták voltunk, hogy ez nem jutott az eszünkbe!

Szomorú vagyok, mert ha valóban ez a baj, akkor ebből már az idén tuti nem lesz baba!

2008. okt. 7. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Azért, hidd el, nem olyan rossz az, ha így fogod fel! Mert így legalább nem babát gyártotok... :-) És 1 db is elég hozzá, igaz, most le vannak lassulva, de a sokmillióból sosem tudhatod, hogy mikor jön egy kitartó típus, és egyesül a petécskéddel!

Úgyhogy esély mindig van, de tényleg ne menjen már szaunába...!

5. válaszoló

2008. okt. 7. 15:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Össze vagyok törve, mert ezek alapján majd csak karácsony körül lehet belőlünk valami. Köszönöm mindenkinek, hogy szánt rám időt!
2008. okt. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!