Párom rendszeresen szaunázik. Nem lehet, hogy emiatt nem jön a baba?
Szia.
Csatizom előttem szólókhoz,és csak megerősíteni tudom a leírtakat,ha gyermeket szeretne egy pár,mind a hölgynek,de az úrnak is oda kell figyelnie arra,hogy hova jár,mit csinál?!Értem ezt,és a kérdésedre a válasz:A szaunázás,nagyon meleg vízben való hosszas ücsörgés bizony a hímivarsejtek pusztulásához vezet,tehát az orvosok azt javasolják,hogy a könnyebb teherbeesés érdekében ha lehetőség van rá,kerülje a férfi a szaunázást,a termálvizet(nagyon meleget),és a hosszú forró fürdőket otthon.
Sok sikert.Lizy
Teljesen elkeseredtem, mert ezek szerint megint csak hónapokat kell várnunk. Eddig mindig a vizsgálatokra, majd a vizsgálatok eredményeire vártunk, most pedig azt írjátok, hogy innentől 3 hónap?!
El sem hiszem, hogy ilyen buták voltunk, hogy ez nem jutott az eszünkbe!
Szomorú vagyok, mert ha valóban ez a baj, akkor ebből már az idén tuti nem lesz baba!
Azért, hidd el, nem olyan rossz az, ha így fogod fel! Mert így legalább nem babát gyártotok... :-) És 1 db is elég hozzá, igaz, most le vannak lassulva, de a sokmillióból sosem tudhatod, hogy mikor jön egy kitartó típus, és egyesül a petécskéddel!
Úgyhogy esély mindig van, de tényleg ne menjen már szaunába...!
5. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!