Segìt a szex abban hogy könyebben szüljek? Ùgy èrtem ha többször (NAPONTA szeretkezek a párommal akkor könyebben fogok szülni? Segìt a tágulásban? A (nyìlásban?)
Sőt, írni is megtanulsz tőle helyesen. És még az orrodat is tisztítja.
2016. dec. 17. 16:07
2/8 anonim válasza:
Nem.
A tágulásnak az oxitocinhoz és a genetikádhoz van köze.
A szex egyedül a beindításban segíthet de az is a méhösszehúzódáshoz kapcsolódik.
Remélem átnézed a biosz tankönyveidet,mielőtt a gyerek elérné azt a kort,amikor elkezd kérdezni...
2016. dec. 17. 16:08
3/8 anonim válasza:
Állítólag a szülést beindíthatja. De hogy könnyebben tágulsz tőle azt nem tudom. 37 hkm
2016. dec. 17. 16:27
4/8 anonim válasza:
Felteve, ha gyerekfej nagysagu a parod izeja...
Ennyi eszt!
2016. dec. 17. 16:54
5/8 anonim válasza:
Igen. A spermában olyan hormonok vannak, amik segítenek nyílni. Az orvosom és szülésznőm tanácsára, még a vajúdás alatt is ment a szex. Aki lehülyézi a másikat, előtte tájékozódjon!!!!
2016. dec. 17. 17:51
6/8 anonim válasza:
12. Természetes szülésindítás
Amíg a méhnyak nem érett - vagyis amíg nem jött el a szülés ideje -, addig az anya szervezete nem reagál a szexuális együttléttel járó "szülésindító" ingerekre. Ám, ha eljött az idő, bizony besegíthet egy kis szeretkezés. A spermában található a prosztaglandin nevű anyag, amit mesterséges szülésindításhoz is fel szoktak használni. Maga a szeretkezés és a gyönyör átélése pedig oxitocin felszabadulásával jár. Sokkal jobb érzés, mint infúzióban kapni. Nem ritka, hogy közvetlenül a szülés előtti napokban az anya nagyon kívánja a szexet. A természet mindenre gondol.
Előző voltam
2016. dec. 17. 17:53
7/8 anonim válasza:
Vajudas alatt epp a szexen jar az ember esze...Nekem egyiknel sem. Senkit nem hallottam, akinek igen.
2016. dec. 17. 18:04
8/8 anonim válasza:
Azon én is néztem. Vajúdás alatt ment a szex ... hol? hogyan? két fájás között lökött, mikor jött a fájás rászorítottál egyet? ugyan már, ezt nem is értem. oké ezt termel, azt termel, ilyen anyag, meg olyan anyag, de a vajúdás már a szülés megindulása nem? Vagy én vagyok ilyen hü..e? Nem értem! A lényeg, hogy ameddig kívánod, nincs tiltva, addig oké, de mentő, vagy kórházba indulás előtt még "belédmegy" az urad egyet? :D Jézus
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!