Ez a beagyazodas lenne? Szilveszter napján kellene megjonnie, de két napja barnazok egy két csepp rózsaszínes.
Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 13:49
11/21 A kérdező kommentje:
Nem bírtam várni, de negativ lett. várok pár napot ha nem jön meg ujra teszt.
2017. jan. 2. 18:29
12/21 anonim válasza:
Ha fennall a terhesseg gyanuja, es barnazol, akkor azonnal kell tesztelni!
Lehet, hogy terhes voltal, es az a barnazas progeszteronhiany miatt volt, es szepen elveteltel.
13/21 A kérdező kommentje:
Két hete volt pár napig a barnázás..akkor teszteltem negativ. most 1én kellett volna mejönni vmelyik nap tesztelt ujra és negativ. de még ma se jött meg de semmi tünet arra hogy megjönne máskor ugye előtte már napokkal petefészek szurkál derékfájdalom stb.. még várok 1-2 napot de honap veszek uj tesztet.
2017. jan. 5. 20:21
15/21 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy tesztet mert meg ma se jott meg semmi jele se.. reggel megcsinálom első vizeletből.
2017. jan. 8. 21:09
16/21 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet bár nem az első vizeletből. Csak időn túl jött ki egy nagyon halvány csík. Bar az lehet nem vehető annak. nem tudom
2017. jan. 9. 12:21
17/21 anonim válasza:
Nem tudsz kepet feltenni? Még nekem se jott meg most voltam dokinal. Azt mondta nem lat semmit de jo vastag a méhnyálkahartyam ha nem jon meg akkor hétvégén tesztelel ismét
18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos kepet nem csinaltam én is holnap sztem ujra tesztelek elsőből. Arrol teszek majd kepet. Remelem neked is összejön :)
2017. jan. 10. 13:07
19/21 A kérdező kommentje:
ma reggel csináltam első vizeletből, x-epilel.. bár most olvasom sok rossz tapasztalat van vele.. ugy néz ki kezd pozitiv lenni de holnap veszek egy érzékenyebb tesztet :)
Sajnos rossz minőségű a kép, nem tudom mennyire látszik, de élőben sokkal erőteljesebb:
ez lámpa fénynél:
ez pedig természetesnél
2017. jan. 12. 11:20
20/21 A kérdező kommentje:
milyen tesztet ajánlanátok?
2017. jan. 12. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!