Milyen nálad egy normál menstruáció?
Szia :)
Reggel megcsináltam a tesztet,de sajna semmi :(
Remélem neked kettő csíkod lesz :)
Szia.
Nem tudtam reggel megcsinálni a tesztet rohannom kellett, meg el is felejtettem.
Lehet megvárom a hétvégét, és ha akkor is érzek furcsaságokat tesztelek.
Sajnálom, hogy neked nem sikerült. :(
Szia.
Holnap reggel tesztelek. Nem tudom, hogy mi lesz az eredmény, de nagyon izgulok.
Igazából aggaszt, az, hogy elmúlt a mellfeszülésem, viszont enyhe émelygést érzek még mindig. És alhasi szurkát is érzek.
De attól tartok mér csak beképzelem :(
Szia.
Negatív lett, de akkor sem stimmel itt valami. :(
Én kis naiv még mindig reménykedem, mert annyit olvasni olyanról, hogy a teszt nem mutatta ki a babát, még 8 hetesen sem.
És főleg mert az alhasam, méhem környékén még mindig érzek furcsaságokat.
Szia :)
Sajnálom nagyon :(Ha nem vagy biztos benne akkor keresd fel a nőgyógyászod.Ha mégsem lennél babás,akkor nyugi legközelebb biztos összejön,kitartást neked!!!!
Mi szerdán megyünk hormonvizsgálatra szegedre és ha jó végre az eredmény akkor megcsinálják az első inszeminációt.:)Nagyon várom már.
Köszi szépen.
Ha most nem is egyszer biztosan összejön.
Szurkolok neked is.
Szia!
Képzeld nekünk mégis összejött!!!!!
Először úgy számoltuk 6 hetes vagyok,de késöbb kiderült a babuci méretéből.hogy 8.Tehát akkor is terhes voltam amikor azt a másfél napot menstruáltam.Pedig negatív lett a tesztem.Hihetetlen!!!Annyira boldogok vagyunk,ma meghallgattuk a kicsi szívműködését is :)Szorítok neked!!!!
Remélem minél hamarabb összejön nektek is!!!!
Szia.
Tiszta szívből gratulálok. :)
Olyan jó neked, sajna nálam semmi, nem is csináltam azóta se tesztet, se dokihoz nem mentem, kissé összetörtem már, és nem is akarok az egészre gondolni.
Megértelek!
Én évekig reménykedtem hátha összejön.Kb.1 hónapja mondtam a páromnak,hogy nem is érdekel az egész,és úgy éreztem soha nem fog jönni a baba.Szegedre is feleslegesen járkáltunk,mert soha nem csináltak semmit.Amikor ezt kijelentettem már pocis voltam,csak még nem tudtam. :)
Én azt tanácsolom neked,hogy ne görcsölj rajta,ne nézd a hődet.Csak legyetek együtt amikor jólesik és utána fel gyertyába :)Én is ezt csináltam,és most bevált.
Sok sikert hozzá!!!Szorítok,hogy minél hamarabb babás legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!