Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen nálad egy normál...

Milyen nálad egy normál menstruáció?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a gyógyszert és most nem tudom, hogy milyennek is kellene általában lennie. Sokan írják, hogy darabos meg hasonlók. De pl. ha valaki terhesen menstruál, akkor darabos, vagy csak "tiszta vér"Sötét vagy pirosas a normál mensi.
2010. máj. 2. 16:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kisse irigyellek titeket hogy ennyire "konnyen megusszatok" a mensit :)

Az enyem 6-7 napig tart, vegig omlik, az utolso 2 napon mar enyhul. Az elso napokban 5-6 betetet hasznalok el es nekem is darabos szokott lenni. Ez azota van igy amiota abbahagytam a sportolast, addig elviselhetobbek voltak ezek a napok, mostanra mar elso nap muszaly fajdalomcsillapitot szednem. Tobb dokit is kerdeztem ez ugyben es azt mondtak, hogy minden rendben, ne aggodjak. A csaladomban is a verrokon nok igy szenvedik vegig ezt a nehany napot. Sajnos :(

2010. máj. 5. 15:13
 12/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

ma 15:13

Akkor 1 cipőben járunk :)

Neked mikor volt meg??

Én nem merek tesztelni, nem karok csalódni :(

2010. máj. 5. 16:00
 13/31 A kérdező kommentje:
..akarok csalódni
2010. máj. 5. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:
Hát igen,ezért is írtam :) Nekem elsején múlt el ez a másfél nap.Nagyon szeretnénk már egy kisbabát.Majd megírom holnap az eredményt,bár nem élem bele magam,mert nem érzek semmit.Se hányinger,se mellfeszülés.Vagyis múlt hónapban volt állandóan olyan megjön érzésem a hónap közepétől.Meg is jött időben de csak ez a másfél nap és az is kevésebb volt mint szokott.
2010. máj. 5. 16:20
 15/31 A kérdező kommentje:

Szia

Nekem pedig 2-án :)

Nálam olyan fura dolgok vannak, melleim kicsit duzzadtak, álmosság, és az alhasam olyan nem is tudom.. megjön érzéshez hasonlít de mégsem az.

2010. máj. 5. 16:22
 16/31 anonim ***** válasza:
Minden esetre én nagyon szurkolok Neked!!!!!! :)Nekem sajnos semmi tünet.Majd írd meg,hogy mi lett az eredmény.Én már szegedre járok inszemre,ha nem most hát akkor 1-2 hónap múlva összejön:)),vagyis nagyon bízok benne.:)
2010. máj. 5. 17:28
 17/31 A kérdező kommentje:

Ez jó, én meg szegedi vagyok:D

Majd írok, hogy mi lett.

2010. máj. 5. 17:33
 18/31 anonim ***** válasza:
:D Hát ez jó!!!!!Ok,mindenféle képen írj és Én is fogok ha van valami :)Addig is szorítok neked :)
2010. máj. 5. 17:45
 19/31 A kérdező kommentje:
Én is szorítok neked, hogy minél előbb babás légy :)
2010. máj. 5. 17:51
 20/31 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2010. máj. 5. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!