Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi első két napján mekkora...

Mensi első két napján mekkora esély van teherbeesni?

Figyelt kérdés
10-én jött meg a mensim, aznap és másnap is szeretkeztünk párommal. Szerintetek kicsi, vagy nagy az esély ilyenkor a terhességre? Mindketten nagyon vágyunk babára, de googlen összevissza írnak ezt-azt, nem tudok eligazodni rajta, meg ismerőseim egy része azt mondja, hogy mensi alatt lehetetlen teherbe esni, másik része meg azt mondja nagyon is lehet esély rá. De akkor mi a teljes igazság? Mensi előtt pár nappal (tudom korai lehetett) csináltam egy tesztet az Amazon terhességi tesztel, mely egy erős csíkot mutatott ki, de mellette kimutatott egy alig látható halvány csíkot is, csakhogy sajnos 10-én megjött, így valószínűleg negatív lehetett mégis az a teszt. De, ha negatívra sikerült, akkor miért fájhatnak a melleim, miért lehetett a mensim előtt 8 nappal pecsételő vérzésem pár csepp, és miért változhatott az étvágyam? Úgy értem többet étkezem, még este is megkívánom, pedig nem szoktam este enni. Vagy nagyon vágyhatok babára? Esetleg a teszt mégis negatív lehet az alig látható halvány csík ellenére? Vagy ha netán mégsem vagyok várandós, mekkora az esély, vagy van esély egyáltalán arra, hogy teherbe essek a fent leírtak alapján? Előre is köszönöm a válaszokat! További szép napot mindenkinek!
2016. dec. 14. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Aki nemi életet él az bármikor teherbe eshet, persze cikluson belül változhatnak az esélyek. Mensi alatt előtt és után is áll a zászló a teherbe esésre.

Én azt gondolom, hogy lehet hogy nálad elindult valami, aztán nem tudott beágyazódni, így a szokott időben megjött a mensid.

Hogy mekkora esély van arra hogy teherbe ess ?:???

- Ezt mi innen nem fogjuk tudni megállapítani, meg senki sem. Sőt azt sem tudjunk hogy saját magunknál mekkora az esélye a teherbe esésre.

Én azt tanácsolom,hogy ne kattanj rá ennyire erre a témára , mert hidd el lehet produkálni az összes tünetet (amit te is leírtál)..

Egy időben én is így voltam, minden hónapban már a nemvárt előtt, gyenge volt, fáradékony, hányingerem volt, de kívántam dolgokat. Amikor teherbe estem 6. hét körül jöttek ezek a tünetek . előtte csak ilyen tipikus mensis tünetek voltak. Has feszülés, mellérzékenység. Tehát tipikus terhességi tünet nem volt.

Úgyhogy fel a fejjel. Élvezzétek a pároddal a szexet, legyetek együtt 2-3 naponta. (ez a legtutibb) és engedd el ezt a gondolatot, és hidd el hamarosan megfogod kapni azt amire vágysz. A babát!

A rágörcsöléssel hátráltatsz csak mindent !

Sok sikert

2016. dec. 14. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Van rá esély. Barátnőm menzi első napján történő aktusból lett kismama. Én meg a menzim 3. Napján történő aktusból lettem várandós. Bármikor Teherbe lehet esni. 36 hkm
2016. dec. 14. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanácsokat és biztatásokat. :) Nagyon remélem, hogy mihamarabb teljesül a vágyam, vágyunk, egy baba. :)
2016. dec. 15. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!