32 naposak a ciklusaim mégis minden hónapban a 13. napon van pé-m. Nem gond ez?
Figyelt kérdés
Ovu teszttel nézem. Nem kéne inkább csúsznia a peteérésemnek ha 32 naposak a ciklusaim? Sajnos a baba 9 hónapja nem sikerül...2008. okt. 7. 08:54
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy baj lenne. Nekünk sem jött össze a baba 3 évig. 28 napos volt a ciklusom és én is 13- 14 napra gondoltam hogy akkor lehet peteérésem ( tesztet nem használtam), viszont 17. napon volt a peteérésem amikor teherbe estem, mert akkor voltunk együtt, előtte nem. Nem is gondoltam rá hogy terhes lehetek.Szóval szerintem nem mindenkinek pont félidőben van peteérése, ha a teszt a 13. napon jelzett akkor valószínű hogy akkor volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2008. okt. 7. 11:12
3/3 anonim válasza:
A korábbi pé időpont nem gond, csak az jelentene problémát, ha az ovuláció utáni időszak 10 napnál rövidebb lenne (ez sárgatest hormon elégtelenségre utal).
Mivel ez a Te esetedben nem áll fenn, ezért nincs miért izgulnod. Ha mégsem vagy nyugodt, szerintem keresd fel a dokidat! Mindenesetre szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!