Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez vajon mi lehet? Valakinek...

Ez vajon mi lehet? Valakinek volt már hasonló?

Figyelt kérdés
Fáj a fejem 2 napja, iszonyatosan a derekam eres a mellem. Multhónap (november) 10.én volt az előző menzim, és most is december 10.én jött meg, előtte mellfájdalom hónaljbol kiindulva, és szurkálások nyilalások sokasága, most tegnap megjött és tegnap este iszonyatos fejfájás volt, és ma reggel megint folytatódott a fejfájás csak gyengébben, plusz rá jött a derék fájdalom pedig ez a kettő soha nem szokott lenni és még mindig tiszta ér a mellem...a vérzésem eléggé szokatlan mert kevesebb és sok barnával kezdődött egy fél napig...:S
2016. dec. 11. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem előző hònapban volt ez, már kezdtem megörülni,hogy teherbeestem. Elmentem orvoshoz kiìrt két napra. Aztán egyszer csak elkezdtem hányni. Egy hét múlva a korházban kötöttem ki infúzióval. Egy baktérium teljes mértékben legyengített. És pont így kezdődik. De kívánom neked, hogy ezt ne éld át:)
2016. dec. 11. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
ajjajj hát köszi remélem nem lesz ez nekem is...:O ez mennyi idő alatt ment át rajtad?
2016. dec. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!