5napja késik a menstruációm 28napos a ciklusom általában. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Előző napokba hasmenes hanyinger miatt elég sok gyogyszert szedtem normafrole stb
baratommal eggyutt voltunk nem védekezunk csak megszakitásos módszerrel de nem is megybe teljesen általaban csak csikloba mert nekem kellemetlen fáj
terhes lehetek??
2016. dec. 9. 08:42
11/17 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyok ostoba.
es nem azert nem vedekezen mert nem akarok.
hidd el eleg rossz nekem...
es nemregjot meg szoval terhes nem vagyok de azert koszonom :)
2016. dec. 9. 10:33
12/17 anonim válasza:
Az utolsónak valamilyen szinten igaza van de nem teljesen.Az a kijelentés higy 99,9% ék megszakítással esik teherbe nem igaz.Sok mindenkinek bejön sok mindenkinek nem.például nekem volt olyan kapcsolatom ahol 4 évig így "védekeztünk" ( igaz,nem jelentett volna nagy gondot ha becsúszik a baba) mégsem estem teherbe pedig általában az utolsó pillanatokban vette ki.Mondjuk az igaz ha ennyire parázol kérdező valamit kezdened kellene magaddal így nem lehet szexuális életet élni.ilyen nagy mértékű szorongással jobb lenne akár egy pszichológust felkeresni vagy várj még ezzel az egész kapcsolat kialakítással.Abban igazuk van az elöttem szólóknak hogy te erre még nem vagy felkészülve és természetesen benne van hogy becsúszik a baba neked pedig az nagy trauma lenne ahogy olvasom a válaszaid.! /N
13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
Es talan igaz hogy nem igazan vagyok felkeszulve gondolkoztam mar pszichologuson is talan ez lenne a legjobb dontes jelenleg :)
2016. dec. 9. 11:18
14/17 anonim válasza:
Rwmélem legközelebb teherbe esel,és de ostoba vagy . Szerinted csak gumival lehet védekezni?? Miért nem szedsz gyógyszert. ..
Imádom az ilyen idiótákat!!!
15/17 anonim válasza:
Mi 4 évig megszakítással védekeztünk mert nem szedhetnek gyógyszert . Persze nálunk nem lett volna baj ha össze jön a baba. Viszont már fel éve nem védekezünk és így sem akar össze jonni. :S
16/17 anonim válasza:
Szerintem is keress fel pszichológust,mert valami nagyon nem stimmel.19 évesen ennyire félni a szextől.. Így nem lehet teljes életet élni,és a párkapcsolatnak sem tesz jót.És nőgyógyászt is ideje lenne ennyi idősen,pláne,hogy két éve nemi életet élsz.Évente járni kell!!Szorítok,hogy megoldódjanak a problémáid!!
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom :))
Megfogadom a tanácsod :)
2016. dec. 11. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!