Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatalkorú terhességbe estem....

Fiatalkorú terhességbe estem. Párommal mindenképpen megszeretnénk tartani. Normális környezetet, és anyagi hátteret tudnánk neki biztosítani. Szüleimnek hogyan mondjam el? Rossz véleményeket nem kérek, meg hogy "ne cseszd el az életed" stb.

Figyelt kérdés
Terhesség,fiatalkori,egészség

2016. dec. 7. 22:15
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
100%
Na végül mi lesz a picivel?
2016. dec. 9. 16:20
 22/36 anonim ***** válasza:
73%
Ha elmúltál 16, akkor a pároddal össze kéne házasodni. És az anyukádat meghívni az esküvőre. Biztos megkérdezné, hogy mégis, hogyhogy ilyen hirtelen összeházasodtok, és akkor megmondhatnád, hogy azért, hogy a gyerek már családba szülessen.
2017. jan. 1. 20:30
 23/36 anonim ***** válasza:
19%
Csak egyszerűen mondd el. Lehet, még örülni is fognak. Büszke vagyok rád, hogy megtartod.
2017. jan. 11. 20:02
 24/36 anonim ***** válasza:
21%
Mindenképpen fiatal vagy ez tény .De ,szerintem felelősen tudsz gondolkodni a szavaidból az derül ki. Mindenképpen mond el szüleidnek , mert segítségükre fogsz szorulni . Szorítok neked ezerrel , mert sok örömed is lesz a gyermekedben .
2017. jan. 12. 15:19
 25/36 anonim ***** válasza:
25%
Mondd meg egyenesen es hatarozottan, lehet hogy lesz egy kis balhe, de aztan minden rendbejon. A sok idiota kioktatoval meg ne torodj, nehez lesz, de ha ugyes vagy nem cseszel el semmit. A felesegem is most nyaron szult es egyetemen tanul. Tud tanulni a gyerek mellett. Neked is osszejon.
2017. jan. 12. 19:56
 26/36 anonim ***** válasza:
19%
Ügyes vagy, hogy megtartod a babát. Sok egészséget és ne törődj a kioktatásokkal. Jó, hogy amikor az abortusz mellett érvelnek, azzal jönnek, hogy a nő teste, a nő dolga, mit csinál, de ha már meg akarják tartani a babát, akkor meg jön a lehurrogás... Sok szerencsét az életben. Ha lenne valami kérdésed vagy csak szeretnél beszélgetni egy fiatal anyukával, nyugodtan írj rám priviven :)
2017. jan. 17. 14:29
 27/36 anonim ***** válasza:
69%
Hat valoban nagyon ugyes h megtartja. A semmire. Szuleire. A parjara aki az se biztos h vele marad.. ehhez aztan kell az esz meg az erett gondolkodas. Hu de jo lesz annak a gyereknek mikor a gyamuggyel vitatkoznak felette. Gratulalok.
2017. aug. 29. 17:56
 28/36 anonim ***** válasza:
4%

17.56

Hasznos válasz. Kedves, jóindulatú menyilvánulás. A kérdező kérése ellenére.

Már írtam ugyan, de lassan és megfontoltan illik elmondani, és biztos örülni fognak, hogy jól neveltek, felelősségteljes embernek.

2017. aug. 29. 19:01
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Hasznos vagy nem. Ez az igazsag. Kerdezo kerdesete valaszolva: oszinten. Csak higy orulj. Nem mintha nem tudna magatol
2017. aug. 29. 19:45
 30/36 anonim ***** válasza:
89%

Pár napja tudtam meg hogy a 18 éves lányom terhes és szeretnék megtartani a babát.

Én 39 éves vagyok,korainak tartom de ez az ő döntésük.

2017. aug. 30. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!