Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha a mellem...

Lehetek terhes, ha a mellem semmilyen tünetet nem produkál?

Figyelt kérdés
Mennyire esélyes,hogyha a mellemben semmilyen változást nem érzékelek..gondolok itt elsötétedésre,fájásra ilyesmi. Ma kell megjönnie,eddig semmi..több mint egy éve probálkozunk nagyon reménykedem :)
2016. dec. 7. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, mi van a melleddel, nekem éppen akkor nem feszült semennyire, amikor terhes lettem.
2016. dec. 7. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem produkal. 5napja kesik. A melleim nagyon fajnak. Teszt negativ. Nem ezen mulik
2016. dec. 7. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne bármilyen tünetnek lennie??
2016. dec. 7. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
2. terhességem, sem most, sem az első alatt nem volt semmilyen tünet a mellemmel kapcsolatban. Nem feszült, nem fájt, az elsőnél a végére talán icipicit nőtt. Most 24 hetes vagyok. Eddig semmi.
2016. dec. 7. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél semmi nem változott, nem feszült, nem lett sötétebb. Másodiknál mintha két téglát cipeltem volna mellek helyett. Ezzel azt akarom mondani hogy egy nő két terhessége is lehet teljesen más. Csak a teszt ami többnyire megbízható választ tud adni otthoni körülmények között.
2016. dec. 8. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!