Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult már valakivel,...

Előfordult már valakivel, hogy rendszeres PMS tünetek után a soron következő menstruáció előtt semmilyen tünete nem volt, és kiderült, hogy terhes?

Figyelt kérdés

2014. jan. 5. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen!El is könyveltem hogy az a hónap kuka,mert 1 héttel mensi előtt jöttek a görcsök.Aztán mensi napján reggel semmi..(mindig reggel jön) délben teszteltem és pozitiv :) már 13.hetes
2014. jan. 6. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és gratulálok!:) Hát, nekem mindig 1 héttel előtte kezdődnek a tünetek: hasgörcs, puffadás, ilyesmi, de most az égvilágon semmi. Még 3 nap van hátra, úgyhogy reménykedem..:)
2014. jan. 6. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünet, ma teszteltem halvány pozit :) :D Nah, most meg már van ilyen feszítő érzés, vagy valami ilyesmi nem fáj, csak kellemetlen izé,...Nah ettől már falra mászok, azt hiszem minden pillanatba h, megjön fene vigye el :D
2014. jan. 6. 20:29
 4/6 A kérdező kommentje:
És amúgy ma kellett volna megjönnie?
2014. jan. 6. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon erős pms tüneteim voltak mindig, akkor is, mikor terhes lettem. Illetve ez nem teljesen van így, mert aznap, mikor (nem) kellett volna megjönnie, elmúlt az ízületi fájdalmam, ami nálam mindig menszis tünet. Ezért is teszteltem, mert egyszer csak jobban lettem, és ezt nem tudtam mire vélni. Nagyon meglepődtem, hogy pozitív lett.
2014. jan. 7. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Rég jártam itt... köszi a válaszokat. Nekem is beigazolódott a gyanúm, az "eredmény" azóta egy 13 hónapos fiúcska.:)))
2015. okt. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!