A cicafark tea tényleg hatásos női gondokra?
A gombasodassal kapcsolatban:
Ahogy írta egy korábbi válaszoló, a nőgyógyász majd segít. Én gyakori visszaeső voltam, és kiderült, allergia okozza. Más tunettel mentem orvoshoz, ki kellett vonnom a tejtermekeket az étrendemből, és a gombasodasom is teljesen elmúlt az allergiás tünetekkel együtt már 4 éve. De mindenkinek más az oka, lehet, hogy te csak szimplan elkaptad, és egy kezeléssel minden helyrejön.
A cickafark: kúraszerűen 3 hónapig szabad inni napi egy csészével, legalábbis nekem ezt mondták. Gombara nem jó. Alapvetően görcsoldó hatású. Én ittam, hatásos volt, a fejfájást is mulasztotta. Nekem nem volt tőle cisztam.
Szia, én is úgy gondolom, hogy gombára nem jó ez a tea. a 2. válaszolóval értek teljesen egyet. Immunerősítésre a C,E,D vitaminokat ajánlom, de nagy dózisban. Olvass utána a legújabb kutatásoknak, hogy miből mennyire van szüksége a szervezetnek. Én is hallottam már több embertől azt is hogy nekik tejalergia okozta.
A cickafarktól én is cisztásodtam, jó sokáig össze zavarta a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!