Pozitív lehet a 25-ös teszt?
15dpon tesztelhetek 25'ossel? Marmint van esely arra , hogy mutasson masodik csikot? 13dpon teljesen negativ lett a 10-es one step tesztem.
Van meg egy romedem, es egy xepilem. Mind a kettő 25-ös!!
Teszteltetek ilyen koran 25-ossel pozit?
A 25-ös teszt is lehet pozitív, ha akkor tesztelsz, mikor elég magas a hcg koncentrációja a vizeletben, vagyis pár nap késés után.
Akkor már lehet is reménykedni, hogy hátha nem véletlenül késik...
Szerintem biztos, hogy ezt a 11. dpo-tól kezdett tesztelgetést a gyártók találták ki, és beépített fórumozók népszerűsítik, mert régen elég volt egy terhesség esetén egy teszt, most meg van olyan, akinek mire sikerül a baba, addigra ellő 50 tesztet. Ez ugye jelentős bevételnövekedés a gyártók részére.
Ezen kívül semmilyen más előnye nincs, ha ilyen korán csinálsz többet is, mert nem a két csíktól leszel terhes.
Ma van 14dpo, 2napja kèsik ( ez a 3.)
Mar az valamI, hogy kesik! Arra gondola me hogy 15 v.16dpon tesztelnèk. De lehet h kivarom a 16.dpot. ha van baba akkor tuti pozi lesz. Ha nincs akkor meg megyek dokihoz , mert baj van
2# reszben egyetertek, de orulnek ha neha azt is megkerdeznek az emberek, hogy " bocsi, miert tesztelsz ilyen koran"?
1. Rovid a lutealis fazisom egyesek szerint..pedig 12 napos es 12-14nap az atlag.
2. Sargatest hormongondom van, ha pozi a teszt soron kivul fogad es kapok gyògyszert, hogy ne menjen el a "baba" :)
De persze igazad van. En is ezt gondolom. Parom olvasta a tajekoztatot.. hat elnevettem magam. El is mondtam Neki kb.ugyanezt, amit Te leìrtál Nekem! :) szoval ezert ez a nagy " herce-hurca" nálam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!