Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön meg a megvonásos...

Nem jön meg a megvonásos vérzésem, lehet terhesség miatt? 17/L

Figyelt kérdés

3 hónapja szedek tabit. Első szünet: szerdán utolsó szem, szombat barnázgatás, vasárnap már szépen megvolt.

Második szünet: szerda utolsó szem, pénteken barnázgatás, szombaton szépen megjött.

Mostani szünet: szerda utolsó szem... ma van vasárnap és még csak nem is barnázok.

Annyi történt, hogy kb 2,5 hete egy napig barnáztam, másnap iszonyatossan beteg lettem.(vìrus,baktérium egyszerre) következő gyógyszereket kellett szedjem: eleinte: flektor port szedtem, cefalosporin tartalmú antibiotikumot(barátommal utána néztünk;egy oldalon azt írta egy nődoki,hogy kevésbé veszélyes ìgy nem használtunk kieg.védekezést) aztán kellett szedjek még: 1 nap 6db isoprinosint, 3 db rubophent, és antibiotikumot mert 2 dobozzal kaptam.

Na az utolsó héten mikor szedtem a tabit : sokszor volt hasmenésem reggeltől délutánig(este vettem be a tabit) egyszer hánytam éjszaka rá 6 órára miután bevettem.Meg egyszer együttlét után bevettem a tabit rá másfél órára vìzszerű hasmenésem volt. Nemi életet eközben 3x éltem(ez 6 menetet takar) szóval 6x élvezett belém a barátom. És még annyit,hogy mióta szedem a gyógyszereket fehér folyásom van.(csütörtökön kellett utoljára a betegségemből adòdò gyògyszert szedjek) uhh és egy valamit kifelejtettem.... 3 antibiotikum tartalmú injekciót kaptam.. szerintetek nagyon bezavartak a gyógyszerek?:/ lehet terhes lettem?

2016. dec. 4. 08:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát igen.. mikor elkezdtem egy napig barnázni akkor én is aggòdtam,hogy mi lehet... aztán másnap már eszembe se jutott,olyan rosszul lettem. Ha holnap reggelig nem jön meg délután veszek tesztet mindenképpen.
2016. dec. 4. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos igen, a leírtak alapján lehetséges. Senki nem mondta el, hogy antibiotikum mellett nem ér semmit? :(
2016. dec. 4. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Majd reggeli elsőből csináld meg a tesztet!
2016. dec. 4. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Hàt ha antibiotikumot szed valaki, bírja màr ki azt a 2 hét gumizàst, és ne kutakodjon màr addig a neten míg egy olyan oldalt talàl, ami az ő igazàt àllítja. Mert nem fogja egy netes orvos felnevelni a gyereket, vagy nem rajta végeznek abortuszt.

Hànyàs hasmenés esetén sem szívódik fel a gyógyszer rendesen.

Az àltalad leírtak utàn te csodàlkozol ha teherbe esel?

De elkezdhetsz az isoprinosin miatt is félni, mert mikor én szedtem, az or vosom kifejezetten felhívta a figyelmem, hogy terhesség alatt nem szedhető és kifejezetten ügyeljünk hogy a szedése alatt se essek teherbe, mert àrthat a magzatnak.....

2016. dec. 4. 15:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez így egyre jobb..
2016. dec. 4. 15:21
 16/18 anonim válasza:
Vettél tesztet?
2016. dec. 5. 19:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Még aznap este normálissan megjött
2016. dec. 7. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért ugye most tanultàl ebből az idegeskedésből és betegség,gyógyszerek,antibiotikum mellett védekezni fogsz?
2016. dec. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!