Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön meg a megvonásos...

Nem jön meg a megvonásos vérzésem, lehet terhesség miatt? 17/L

Figyelt kérdés

3 hónapja szedek tabit. Első szünet: szerdán utolsó szem, szombat barnázgatás, vasárnap már szépen megvolt.

Második szünet: szerda utolsó szem, pénteken barnázgatás, szombaton szépen megjött.

Mostani szünet: szerda utolsó szem... ma van vasárnap és még csak nem is barnázok.

Annyi történt, hogy kb 2,5 hete egy napig barnáztam, másnap iszonyatossan beteg lettem.(vìrus,baktérium egyszerre) következő gyógyszereket kellett szedjem: eleinte: flektor port szedtem, cefalosporin tartalmú antibiotikumot(barátommal utána néztünk;egy oldalon azt írta egy nődoki,hogy kevésbé veszélyes ìgy nem használtunk kieg.védekezést) aztán kellett szedjek még: 1 nap 6db isoprinosint, 3 db rubophent, és antibiotikumot mert 2 dobozzal kaptam.

Na az utolsó héten mikor szedtem a tabit : sokszor volt hasmenésem reggeltől délutánig(este vettem be a tabit) egyszer hánytam éjszaka rá 6 órára miután bevettem.Meg egyszer együttlét után bevettem a tabit rá másfél órára vìzszerű hasmenésem volt. Nemi életet eközben 3x éltem(ez 6 menetet takar) szóval 6x élvezett belém a barátom. És még annyit,hogy mióta szedem a gyógyszereket fehér folyásom van.(csütörtökön kellett utoljára a betegségemből adòdò gyògyszert szedjek) uhh és egy valamit kifelejtettem.... 3 antibiotikum tartalmú injekciót kaptam.. szerintetek nagyon bezavartak a gyógyszerek?:/ lehet terhes lettem?

2016. dec. 4. 08:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehet.
2016. dec. 4. 09:04
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Érdemes lenne tesztelned.

Csak azt nem értem, hogyha ilyen szarul vagy, miért szexelsz?

Két fosas hanyas és antibiotikum közben annyira élvezted?

2016. dec. 4. 09:04
 3/18 anonim válasza:
Csak beleürített a pasija...
2016. dec. 4. 09:13
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Antibiotikum, hányás, hasmenés csökkenti a fogamzásgátló hatását. Mi a kérdés ezek után???

Nem is értem, utánanézel, hogy ááá, nem annyira veszélyes az az AB (???) majd beszedsz még 2 dobozzal valami másikat, meg injekció, meg 2 hétig fosol, mint a lakodalmas kutya, és eszedbe se jut, hogy talán, esetleg, vélhetőleg egy iciripicirit csökkent a gyógyszer hatása??????????????

2016. dec. 4. 09:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Most akkor valószínű terhes lettem?:( Segítsetek légyszi.. barátom azt mondta ne aggódjak.. Próbáltam anyummal beszélni, de ő meg csak legyint rám.. úgy kezelte a témát mintha arról beszélnénk mi legyen a reggeli...
2016. dec. 4. 09:16
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
Ha már késik, tesztelj. Vicces anyukád van hallod... Mondd neki, hogy kezdjen el kiszoknit kötni.
2016. dec. 4. 09:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát úgy van, hogy mielőtt megjön egy napig barnázok.. de most még az sincs:( ma már tuti nem jön meg... de igazából nem is érzem,hogy meg fog jönni:(
2016. dec. 4. 09:20
 8/18 A kérdező kommentje:
De amúgy semmi tünetem nincs csak mintha kicsit erősebben érezném a szagokat.. pl tegnap voltunk vásárolni és éreztem a zselés szalloncukor illatát ami elöttünk lévő kocsiban volt becsomagolva plusz zacskòba.. szòval annyi tünetem van,hogy nagyon erőssen érzek szagokat,illatokat
2016. dec. 4. 09:30
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Bármilyen antibiotikumot szedsz, az egész antibiotikum kúra alatt és abbahagyás után még egy hétig ajánlott a kiegészítő védekezés a terhesség elkerülése érdekében! A hasmenésnél pedig ugyancsak gáz a helyzet!

Nagyon nagy eséllyel lehetsz terhes ilyen esetben! Persze nem jelenti azt, hogy az vagy, de a fog. gátlód hatása szinte biztosan csökkent, vagy akár nem is hat egyáltalán, tehát csinálj tesztet, ha pozitív, ne lepődj meg, sőt, még ha negatív, akkor se nyugodj meg, mivel lehet csak korai a tesztelés és még nem mutatja.

Szóval érdemes most, illetve 1 hét múlva is akár tesztet ismételni. Ha most is és akkor is negatív, akkor a terhességet talán megúsztad, viszont innentől fogva kiegészítő védekezés, ennyi gyógyszer, hasmenés és minden után legalább 2 hétig!!!

2016. dec. 4. 09:30
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Ezek szerint ez a levél kb olyan volt, mintha nem is szedted volna. Az antibiotikum csökkenti a hatást, hányás 6 órával később már nem, de a vizes hasmenés olyan hamar igen. De a barnázás is érdekes, annak a levél közepén nem kellett volna lennie. Tesztelj és bízzatok a legjobbakban!
2016. dec. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!