Esélyes lehet ezek alapján a baba? Többi lenn.
Abbahagytam a gyógyszert 3 hónapja. Azóta meg is jött rendesen 31-32 napra. Párommal azóta megszakítással "védekezünk", nem szerettem volna rögtön abbahagyás után babát vállalni, a biztonság kedvéért, vagyis a baba egészsége érdekében. Az elmúlt hónapban viszont annyira nem is figyeltünk a módszer hatásosságára sem, egymás után szeretkeztünk, és ugyebár ilyenkor marad benn életképes sperma, ami a második "menet" közben átjuthat.
Szóval mára vártam, vagyis, nem vártam és olyan enyhe megjön érzésem van és néha szurkálódást érzek a jobb petefészkem környékén, és alhasnál is. Pontosan 4 napja ég a gyomrom és émelygek egész nap, ma viszont még tapasztaltam ezeket.
Méhszájat is szoktam vizsgálgatni, és nem is tudom olyan fura most. Középen van vagyis kicsit feljebb, de nem teljesen behúzódva, és nem is kimondott kemény, szóval nem tudom.
Csináljak tesztet szerintetek, vagy megfog jön ezek alapján.
Köszi.
Akkor várok még.
Szia!
nekem a nem várt napján halvány pozi lett délután! :)
Szurkolok, és majd írj a fejleményekről! :)
19 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!