Ennyi idővel az aktus után kimutatná a terhességet?
Figyelt kérdés
október 26.án jött meg.. november 10.én volt az együttlét és november 23-25.e körül kellett volna megjönnie. ! napot késik és 18 nappal az aktus után,ma reggel csináltam egy tesztet,ez negatív lett.Ez már valós eredmény? Ilyenkor kimutatná,ha terhes lennék? orvoshoz mikor érdemes elmenni?2016. nov. 28. 19:34
1/7 anonim válasza:
Az aktus után, a legbiztosabban a 14. nap után lehet tudni hogy teherbe estél vagy sem. Ha a 14. nap után csináltál tesztet, akár 2-3-at is, és mindegyik negatív volt, akkor megnyugodhatsz :)
2/7 RRR válasza:
a teszten rajta van,de általában 12 nap után mutat
3/7 anonim válasza:
Ha várjátok a babát, sajnálom..
14. nap után szokott pontos lenni, van ami csak 20. napon, de előtte pár nappal már halványan van csík.. elmehetsz dokihoz bármikor, megnézik ultrahangon, hátha mégis lehet örülni!
Ha nem várjátok, akkor nem értem, miért nem vettél be esemény utánit!
4/7 A kérdező kommentje:
várjuk nagyon,esemény utánni szóba sem jött
2016. nov. 28. 19:50
5/7 anonim válasza:
Nem unod még ??
Tegnap már megkérdezted!!!
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ovutòl kell számolni, nem aktustòl. De altalaban a keses napja a mèrvadò.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!