Most leszek 17éves es pozitiv a terhességi tesztem. Valaki valami tanács? .
Ezen a heten töltöm be a 17et a párom 21lesz 2honap mulva,es 2pozitivat is teszteltem par napja...
Nem szeretnem otthagyni a sulit de semmiképp sem szeretnem elvetetni a babát ,anyukámnak meg nem mondtam el az egeszet csak hogy nem jott meg..de tudom hogy nem erőlködne az abortusz mellett, a párom elmenne dolgozni en magántanulóként szeretnem befejezni a sulit .. Valakinek volt valami hasonló tapasztalta esetleg?sajnos Magyarországon annyira lenézik a fiatal anyukákat es felek is tole hogy "elitelnek"...
Utolsó, ez tök jó tanács! Kérdező, ha 30 éves leszel, elmehetsz a 13 éves gyermekeddel partyzni, hátha ő még korábban teherbe esik majd, mint te, és 30asként nagymama leszel, és az összes 30as, 40es szingli nő megpukkad majd az irigységtől :D eszem megáll. Nem tudom milyen "savanyú szingliket" ismersz, mondjuk tény hogy az én környezetemben nem szült senki gyerekként, szóval bár 30 elmúltam, és még mindig nem szeretnék gyereket, de ha lenne is ilyen ismerősöm, nem szívesen járnék a kamasz gyerekével bulizni. Biztos vaskalapos vagyok...
Kérdező, én elvetetném, te meg ezt nem szeretnéd, tanácsként... tanulj aztán dolgozz keményen, amint tudsz, már ha szüleid részt vállalnak az egészben, mert anélkül kb nem fog menni. Párod mit szólt?
Nem tudom miért kell itt tragédiaként előadni a korai anyaságot, és máris temetni a kérdező életét. Koránt sem biztos hogy egyedül marad. Barátnőm 16 évesen szült, 18 évesen férjhez ment a gyermeke apjához,aki akkor 24 éves volt, 20 évesen érettségizett, ovis korú gyermek mellett diplomázott.
Most már két gyermekes két diplomás felnőtt nő, jó egzisztenciával, saját házzal, és még mindig azzal a férfival van, akitől 16 évesen teherbe esett. Boldogok, szépen nevelik a gyerekeket, nagyon sok család példát vehetne róluk. A nagyobbik gyerek már 14 éves, kitűnő tanuló, illedelmes fiú, ő a keresztgyerekem. Komolyan állítom, a világ kevesebb lenne, ha az ő anyja is úgy gondolkozott volna, mint itt sokan. Persze nem mondom hogy könnyű volt az eleje,a szülei segítettek neki míg le nem érettségizett, utána munkába állt, levelezőn főiskolára járt és gyereket nevelt, először albérletbe, majd saját házba költöztek. Nem olyan lehetetlen mint ahogy itt gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!