Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív lett a teszt! Terhes...

Negatív lett a teszt! Terhes lehetek mégis? Vagy miért nem jött meg?

Figyelt kérdés
November 10.én voltunk együtt a barátommal,a ciklusom 16.napján (kb félidő),de pharmatex hüvelykúppal védekeztünk és megszakítással mellé. Most 23-26. között kéne megjönnie..ma van a 32.nap,de még semmi.. tegnap csináltam tesztet,negatív lett,de mégsem jött meg,pedig érzem,hogy megfog,mert görcsöl a hasam,puffadt vagyok,érzékeny a mellem,hőhullámaim vannak...stb.. ami azt jelzi,hogy megfog jönni.Mitől lehet akkor hogy nem jön meg? A fog.gátlót is most szeretném elkezdeni szedni.. 19/L
2016. nov. 26. 16:36
 1/3 anonim válasza:
az is lehet hogy hormonzavaros vagy draga
2016. nov. 26. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:
október 14.én vettem be egy eseményutánnit..október 26.án meg is jött...épp,hogy elmúlt..november 4.én szintén megjött 3 napig..de nagyon kevés..ez bezavarhat a mostaniba?
2016. nov. 26. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet rendesen védekezni?? Aki ilyen sz@rokkal védekezik az meg is érdemli a sorsát...
2016. nov. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!