Barnás folyás több napon át mi lehet?
Ma vagyok a 43. ciklus napon, még nem jött meg...okt 12-én volt az utolsó mensim első napja, voltunk együtt utána többször is 2-3 naponta, legutóbb okt 31-én. Babát szeretnénk, 3. hónapja szedek barátcserje kapszulát is, talán az is bekavarhat? Átlagba 28-35 naposak a ciklusaim. 35. és 40. napon negatívat teszteltem! Kb másfél hete barnás folyásom van, csak napközbe, hol enyhébb, hol több és néha nagyon apró pici barna darabok is vannak a papíron! És a hüvelyemet egyszer "vizsgáltam" és az ujjamon is voltak pici darabok...Vasárnap a 46. nap reggel tesztelek még, aztán hívom a nőgyógyászt, ha pozi ha negatív a teszt...Egyébként más tünetem nincs semmi különös!
Valakinek hasonló tünet, észrevétel volt már?
Köszi!
Köszi!
De milyen alapon lehetek mégis terhes ha tünet nincs, tesztek eddig negatívak, uh után sem mondott erre utalóan semmit!?
Ja, én is arra gondolok, h teheát az októberi együttlétekből nem hiszem h lehetek terhes, hanem az ezutániakból?!
Mert okt végén voltunk együtt legutóbb, azóta nem egyébként.
Gratulálok! :))
3 hónap után abbahagytam a barátcserje szedését, arra gyanakszom, h bekavart! Egy hete iszom az Inofolicot, abba bízom most, h segít! Ma vok a 16. ciklusnapon, "tojcsis folyásom" van, ilyet már rég tapasztaltam, tehát elvileg ez jel, h peteérésem van, az Inofolicra tippelek, h az segít most ebben és reméljük a baba is összejön, május óta próbálkozunk ugyanis...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!