Kinek hány hónap próbálkozás után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 12:52
13/35 anonim válasza:
Nem mondanám kifejezett próbálkozásnak. 2 hónapja nem védekeztünk, mikor nem jött meg. Egyáltalán nem figyeltük a dolgokat, fogalmam sem volt, mikor van peteérésem, egyszerűen csak együtt voltunk, mikor jólesett.
14/35 anonim válasza:
1: masodik vagy harmadik ciklus, mar nem emlekszem.
2: elso ciklus
3: elso ciklus
4: hatodik ciklus
17/35 anonim válasza:
Mindenki a kérdésre válaszolt. Kik ezek a nyomorékok aki lepontozzák a válaszokat????? Hogy mennyi beteg ember van itt te jó ég.
18/35 anonim válasza:
1. hónapban.
A peteérésemet ciklus.hu-n figyeltem, megérezni is megszoktam, de pé-kor pont nem tudtunk lenni csak előtte pár nappal és utána valamivel, nem hőmérőztem és tesztelgettem.
19/35 anonim válasza:
Utolsó, ne foglalkozz vele. Vagy azt hiszik, hogy olyan nincs, hogy ilyen simán összejön vagy irigység.
Mi egyébként több babát nem tervezünk és nevettük azon a férjemmel, hogy jó "sok" időt elvett a próbálkozás, 2 gyereknél összesen 4 együttlét és 6 hetet (egyiket menzesz közben döntőttük el a masikat pedig pont ovu előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!