Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem légyszi?

Megnéznétek a tesztem légyszi?

Figyelt kérdés
.php?filename=798IMG_20161124_112235.jpg

2016. nov. 24. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Ha terhes lennél szerintem már erős vagy legalább egyértelmű(bb) csíknak kéne ott lenni
2016. nov. 24. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem ha valaki háborog egy kérdésnél ... minek válaszol? ...

Negatívnak látom én is.. de lehet késői beágyazódásod volt és nincs elég hcg a szervezetedben. Ezt korábban már itt olvastam.. és végül + lett belőle. Persze nem azt jelenti, hogy törvényszerűen mindenkinél bejön! Próbáld meg 2-3 nap múlva ha még mindig késik...

2016. nov. 24. 14:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Az előző terhességemnél is egy ilyesmi tesztet sikerült összehoznom (menstruáció napja körül), ami egyértelmű negatívnak tűnt, kb csak én láttam ott valamit. Feltettem ide gyakorikérdésekre a képet, hogy más is látja-e, de mindenki azt mondta, hogy negatív. Másnap csináltam egy másikat, azon nagyon halványan de kivehetően pozitív volt. Eddig 2-szer voltam terhes, mind a 2nél menstruáció napján barnáztam, most még barnázás sem volt.

Ha továbbra sem jön meg, tesztelek.

Köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 24. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez a fajta teszt 10 nap késés után mutatott pozitívat. Először megcsináltam negatív lett aztán még mindig nem jött meg gondoltam ki próbálok még egyet, és hát már 32 hetes kismama vagyok :)
2016. nov. 24. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia.mi ujsag?
2016. nov. 26. 07:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Csak most latom de azert valaszolok hatha..

Nem voltam terhes. De ra par honapra amikor elmentem az orvoshoz mert fajt a cicim es a hatam es kesett is, sejtettem hogy cisztam van akkor mondta hogy felritkulast lat, ami korai terhessegre utal. Par nap mulva elmultak a tunetek es kesobb meg is jott.

2017. nov. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!