Megnéznétek a tesztem légyszi?
Nem értem ha valaki háborog egy kérdésnél ... minek válaszol? ...
Negatívnak látom én is.. de lehet késői beágyazódásod volt és nincs elég hcg a szervezetedben. Ezt korábban már itt olvastam.. és végül + lett belőle. Persze nem azt jelenti, hogy törvényszerűen mindenkinél bejön! Próbáld meg 2-3 nap múlva ha még mindig késik...
Az előző terhességemnél is egy ilyesmi tesztet sikerült összehoznom (menstruáció napja körül), ami egyértelmű negatívnak tűnt, kb csak én láttam ott valamit. Feltettem ide gyakorikérdésekre a képet, hogy más is látja-e, de mindenki azt mondta, hogy negatív. Másnap csináltam egy másikat, azon nagyon halványan de kivehetően pozitív volt. Eddig 2-szer voltam terhes, mind a 2nél menstruáció napján barnáztam, most még barnázás sem volt.
Ha továbbra sem jön meg, tesztelek.
Köszönöm a válaszokat.
Csak most latom de azert valaszolok hatha..
Nem voltam terhes. De ra par honapra amikor elmentem az orvoshoz mert fajt a cicim es a hatam es kesett is, sejtettem hogy cisztam van akkor mondta hogy felritkulast lat, ami korai terhessegre utal. Par nap mulva elmultak a tunetek es kesobb meg is jott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!