Megnéznétek a tesztem?
Ez egy Predictor early teszt. Most vagyok a 43.napon. Átlagban 32-33 naposak szoktak lenni a ciklusaim, De van egy 20hónapos lánykám aki még cicizik, így nem tudom minek köszönhetően, az elmúlt 2hónapban 36napra jött meg a vérzésem(szoptatásra fogom).
A teszt kontroll ablakában nem jelent meg a második csík, csak alatta(műanyag borítás alatt)... Nem csináltam még ilyen tesztet, nem tudom értelmezni, hogy ez most mi lehet, vagy egyáltalán jelenthet e valamit ott lent az a második csík...? van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata ( tüneteim vannak... de nem akarom bemesélni magamnak...) Vélemény?
Megelőlegezem a többi választ, amit kapni fogsz. Egytől egyig igazak lesznek.
- egy tesztet nem kell szétszedni az értelmezéshez. Ha a kontrollablakban nem jelent meg semmi, akkor negatív.
- a használati utasítás pontosan leírja, hogy ezt a típusú tesztet hogyan kell használni. Ezen felül senki sem tud praktikát mondani, hogyan lásd azt rajta, amit szeretnél.
- ha nem vagy biztos az eredményben vegyél egy másik fajta tesztet.
Ez a teszt hamarabb kimutatná, mint hogy tüneteid legyenek. :) Ha biztosra akarsz menni, vegyél másik fajta tesztet, de ez így biztosan értékelhetetlen. Nekem nemvárt előtt 3 nappal már erőteljesen megjelent a tesztcsík. (valószínűleg már korábban is kimutatta volna)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!