Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szükséges az esemény utáni...

Szükséges az esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt voltunk,védekeztünk csak a végén kiszakadt a gumi(az utolsó 1 percbe kb). Mindig hamarabb kiveszi,hogy még véletlenül se legyen baj,de most nem biztos benne. Én nem is voltam olyan,csak a lepedő,de ettől függetlenül még félünk. Elvileg jövőhéten kéne megjönnie nekem,de feleslegesen nem vennék be tablettát, ha nagyon nem muszáj.

Értelmes válaszokat várok! Előre is köszönöm.

18/L

2016. nov. 24. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Jövő héten mikor kellene megjönnie?
2016. nov. 24. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Csütörtökön.
2016. nov. 24. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:

És mikor voltatok együtt, tegnap?

Én akkor nem vennék be, és nem is vettem be hasonló esetben, nem lettem terhes. Persze ha nagyon nagy gond lenne egy terhesség, akkor inkább menj el és menjetek a biztosra.

Mi megbeszéltük, hogy nem a legjobbkor jönne a baba, de ha jön, megtartjuk és nem gond.

Amúgy én olyan 2-4% esélyt mondanék arra, hogy terhes legyél.

2016. nov. 24. 09:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tegnap este 11 körül. Nem szeretnénk még babát.
2016. nov. 24. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha biztosan nem akarnek terhes lenni, akkor en vennek be. Nyilvan nem gyakori hasznalatra van, de lehet, hogy a kovetkezo 10 evben sem lesz ra szukseged, szoval inkabb egyszer kockaztatom az esetleges mellekhatast, mint egy nagyon nem akart terhesseget 18 evesen.

Elvileg nem vagy termekeny idoszakban, de teljesen kizarni nem lehet azt sem, hogy teherbe eshetsz.

2016. nov. 24. 09:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ma elmegyek a dokihoz.
2016. nov. 24. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a kislányommal a menzeszem elött 1 héttel estem teherbe ami elvileg egyenlő lenne a nullával. Na én mégis,vagyis mi mégis összehoztuk,ráadásul hátrahajló méhem van ami még pluszban "nehezíti" a teherbeesést. De ez csak egy városi legenda... De mi terveztük a babát.

Amikor elmaradt a menzeszem nem is teszteltem rögtön pozit csak rá 4 napra kb.. mert hát késöbb fogant. Az UH-on is mindig 1 héttel kisebb volt.

Gondoltam megosztom veled a rövidke történetemet.

A véleményem az, hogy inkább vegyél be egy eseményutánit ha nem szeretnétek gyereket! Az a biztos.

Mert baba bármikor jöhet. Még a leglehetetlenebb időben is..

2016. nov. 24. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma bevettem gyógyszert.
2016. nov. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!