Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt vehetem negatívnak, igaz?

Ezt vehetem negatívnak, igaz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. nov. 23. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nezted a naptarat? Ma 23van! :) 8nap..azalatt 4szer duplázòdott a hcg szinted
2016. nov. 23. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Próbáld másik teszttel.Nekem is kétcsíkos ez.

Nem értek az inszemhez, de az nem lehet, hogy nem az inszemből, hanem spontán aktusból lettél terhes végül később? Tudom, hogy van követett ciklus, meg tüszőrepesztés, csak elmélkedem.

Ha nincs semmi, nem kellett volna már megjönnie?

2016. nov. 23. 15:33
 13/22 A kérdező kommentje:

Megjött, vèreztem èn de annyira kevès,h vègül azèrt teszteltem! Èn is gondoltam rá,h esetleg spontán inszem után kb egy, másfèl hèttel " jött össze", de akk egy ciklusban 2 x estem teherbe 😂 ?! Merthogy az inszem kèmiai terhessègel zárult, azèrt kezdett halványodni akkor a teszt, majd lett negatív. B.nőm szerint azèrt vèreztem is meg nem is, mert mielőtt megjött volna tapadhatott még 😂 durva lenne

No, de nem akarok öndiagnózist mert csak túlagyalom

Köszönöm a válaszaitok

2016. nov. 23. 15:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja am a teszt gabriel, kazettás csak szètszedtem mert nem hittem el
2016. nov. 23. 15:46
 15/22 A kérdező kommentje:

na össze-vissza írkálok már :D

Tudom,h 23. a van, de ha több ezer már a hcg jóval erősebbnek kéne lennie a tesztnek, nem??

2016. nov. 23. 15:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseriteni vagy veszjoslo lenni. Nekem pont ugyanilyen tesztem lett 3hónapja. S el ment a babám. Sajnos. Persze ez en esetem. Nem.törvényszerű hogy neked is ez a probléma. :) remelem nem! :) szoval sok sikert neked. :)
2016. nov. 23. 19:20
 17/22 anonim ***** válasza:
2nap múlva ismèteld meg! :) Vagy vegyél patikaba 10es tesztet és csinàld meg holnap reggeliből...
2016. nov. 23. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Kazettás gabriel nagyon gyakran szellemcsikos! Ne éld bele magad, inkább egy másik fajta teszttel tesztelj. Engem 2x is becsapott a gabriel!
2016. nov. 23. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ez volt az akkori kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Itt más is írja hogy járt már így ezzel a teszttel.

2016. nov. 23. 23:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Tuti,h a teszt a rossz, 4 ből 4 teszt ilyen!! Másfajta neg negatív. Soha többet nem veszek ilyen tesztet!!!
2016. nov. 24. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!