Hibás a teszt, de attól ezt vehetem negatívnak?
Nem ment feljebb a vizelet, ezért a controlcsìk sem lett olyan vastagságú, amilyennek lennie kéne. Azért gondolom negatívnak, mert a második csík helyén egy fehér csík van, gondolom a tobbi rózsaszín festéket kidobta, az ment volna feljebb.
Én eláztatottnak látom ezt a tesztet.
Holnap csinálj egy újat, mert ez nem értékelhető.
Egy értékelhetetlen tesztet fölöslegesen boncolunk, én ugyanúgy tudnék érvelni mellette, hogy miért pozitív (amúgy tényleg látszik a második csík), viszont a lényegen nem változtat: elázott, ezért NEM ÉRTÉKELHETŐ.
Annyira csodálkozom, hogy a kérdezők miért próbálnak választ kicsikarni egy láthatóan rossz tesztből, mikor 400 Ft-ért lehet venni egy másikat, és használati utasítás szerint normálisan elvégezni...
A kérdésed első szavában ott a válasz:
Hibás, ergo nem veheted negatívnak, meg kell ismételni.
Ez értékelhetetlen!!!!
Lehet lepontozni, de nem igazán értem, hogy a francba tudnak emberek ennyi hibás, elázott, értékelhetetlen tesztet produkálni?
Mi 4 éve próbálkozunk, sajna sikertelenül, teszteltem már jó párszor, de nekem a negatív az mindig negatív, se nem elázott, se nem halványan mintha....áááá falra mászok ettől komolyan!
Bocsi ezért, de le kellett írnom!
Kedves kérdező, próbálj meg egy másik tesztet, hogy biztos lehess a dolgodban!
Szerintem ez negatív, pont a tesztcsík fehérebb. A felette lévő sötétebb sáv csak felgyülemlett festékanyag, ugyanaz, ami a tesztcsík többi részét is elszínezte.
Persze tök mindegy, mit tippelek, mert mindenképp meg kell ismételned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!