Egyedül maradok a babámmal? Egyéjszakásból gyerek?
18 éves vagyok idén érettségizem
egyéjszakás kalandom volt egy fiúval akinek van barátnője elég komoly kapcsolata
a nője most diplomázott le és eljegyzést terveznek meg azt hogy külföldön kezdik el az életüket
én meg terhes lettem tőle
itthon tuti jól leszidnak és az apja sem fogja jól fogadni
attól félek nem lesz más csak én a babával és egyedül kell felnevelnem.
Elvetetni nem akarom!
mit tudok tenni hogy mondjam el neki?
Nem kell ezt túlbonyolítani, felhívod, és elmondod neki, hogy terhes lettél, megtartod, készüljön fel, hogy apa lesz.
Egész biztos, hogy balhé lesz belőle, méghozzá világra szóló, de végül is nagykorú vagy, úgy döntesz, ahogy akarsz.
A szüleid egész biztos, hogy ki fognak akadni, és ordítozás lesz, de nem hiszem, hogy magadra fognak hagyni, vagy netán kidobnak. (Legalább is én nem dobnám ki a gyerekem ezért, és támogatnám, ebből indulok ki.)
Minél előbb mondod el, annál jobb, legalább túlesel rajta. Most már úgyse tudsz mit csinálni (főleg, ha megtartod), gyorsan nyelesd le mindenkivel a keserű pirulát.
Az biztos, hogy az "apuka" tajtékzani fog, de gondolom ő is tudott róla, hogy nem volt gumi a farkán, és beléd élvezett, szóval nincs joga reklamálni, amiért kiderült, hogy nem meddő. A kapcsolatát is ő tette kockára, ezért se hagyd, hogy téged hibáztasson.
A gyerektartás kérdése meg egy dolog, de nem biztos, hogy a legfontosabb. Végül is tényleg átlagban nevetséges 25 ezer forint, ami a babára kevés lesz. Viszont joga van hozzá a gyereknek, úgyhogy kérheted.
A pasi meg így járt. Majd megszereti, hogy "papucsban mosson lábat".
Bölcső Alapítvány
Fészek Alapítvány
Gólyahír Egyesület
Örökbe kellene adnod a babad! Sok ezer szerető, jó ember var ra! Ne mondd el az apjának, szüld meg es add örökbe. Mindenkinek igy lenne a legjobb.
Egyedul bizony, es meg is erdemled!
Iden milyen erettsegi lesz?
Modjuk arra is jobb ha el se mesz...
Egyedül is maradsz vele. Max te szüleid segítenek és ennyi.
Felhivod az apát és megmondod... Szia,terhes vagyok a kalandunk után,mi a béleményed? Én megtartom,te milyen részt vállalsz ?
Ennyir tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!