Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedül maradok a babámmal?...

Egyedül maradok a babámmal? Egyéjszakásból gyerek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok idén érettségizem

egyéjszakás kalandom volt egy fiúval akinek van barátnője elég komoly kapcsolata

a nője most diplomázott le és eljegyzést terveznek meg azt hogy külföldön kezdik el az életüket

én meg terhes lettem tőle

itthon tuti jól leszidnak és az apja sem fogja jól fogadni

attól félek nem lesz más csak én a babával és egyedül kell felnevelnem.

Elvetetni nem akarom!

mit tudok tenni hogy mondjam el neki?

2016. nov. 22. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell ezt túlbonyolítani, felhívod, és elmondod neki, hogy terhes lettél, megtartod, készüljön fel, hogy apa lesz.

Egész biztos, hogy balhé lesz belőle, méghozzá világra szóló, de végül is nagykorú vagy, úgy döntesz, ahogy akarsz.

A szüleid egész biztos, hogy ki fognak akadni, és ordítozás lesz, de nem hiszem, hogy magadra fognak hagyni, vagy netán kidobnak. (Legalább is én nem dobnám ki a gyerekem ezért, és támogatnám, ebből indulok ki.)

Minél előbb mondod el, annál jobb, legalább túlesel rajta. Most már úgyse tudsz mit csinálni (főleg, ha megtartod), gyorsan nyelesd le mindenkivel a keserű pirulát.

Az biztos, hogy az "apuka" tajtékzani fog, de gondolom ő is tudott róla, hogy nem volt gumi a farkán, és beléd élvezett, szóval nincs joga reklamálni, amiért kiderült, hogy nem meddő. A kapcsolatát is ő tette kockára, ezért se hagyd, hogy téged hibáztasson.

A gyerektartás kérdése meg egy dolog, de nem biztos, hogy a legfontosabb. Végül is tényleg átlagban nevetséges 25 ezer forint, ami a babára kevés lesz. Viszont joga van hozzá a gyereknek, úgyhogy kérheted.

A pasi meg így járt. Majd megszereti, hogy "papucsban mosson lábat".

2016. nov. 22. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Ok de milyen idilli így belevágni így a gyerekvállalásba. A pasira nyilván nem számíthat, ha kap is gyerektartást az semmire nem elég.
2016. nov. 22. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Na most kaptál hideget és meleget is. Ha tényleg meg akarod tartani, akkor közöld az apával, mert joga van tudni de semmi többet. Ha DNS tesztet akar, akkor menj bele. Nagyon gondold át és nem csak azt ami a 9 hónap alatt vár rád, hanem az utána következő éveket is! :)
2016. nov. 22. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Bölcső Alapítvány

Fészek Alapítvány

Gólyahír Egyesület

Örökbe kellene adnod a babad! Sok ezer szerető, jó ember var ra! Ne mondd el az apjának, szüld meg es add örökbe. Mindenkinek igy lenne a legjobb.

2016. nov. 22. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolso te ilyen vak vagy es ertetlen? A kerdezo NEM erre kivancsi. Miert erolteted ra ezt? Ugy is dontott.. amugy elegge eltunt a kerdező
2016. nov. 22. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Egyedul bizony, es meg is erdemled!

Iden milyen erettsegi lesz?

Modjuk arra is jobb ha el se mesz...

2016. nov. 22. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha annyi eszed nem volt hogy Védekezz akkor vállald a következményeket.. Már ne haragudj de 18 évesen lehetne annyi eszed hogy Óvszert használsz vagy ha már az nem volt el mehettél volna esemény utáni tablettát íratni...
2016. nov. 23. 08:12
 18/20 anonim ***** válasza:
17%
Az utolsó két válaszolót is inkább abortálni kellett volna.....
2016. nov. 23. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyedül is maradsz vele. Max te szüleid segítenek és ennyi.

Felhivod az apát és megmondod... Szia,terhes vagyok a kalandunk után,mi a béleményed? Én megtartom,te milyen részt vállalsz ?

Ennyir tehetsz.

2016. nov. 23. 11:45
 20/20 anonim válasza:
Vajon mi lehet itt azóta?
jan. 11. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!