Egyedül maradok a babámmal? Egyéjszakásból gyerek?
18 éves vagyok idén érettségizem
egyéjszakás kalandom volt egy fiúval akinek van barátnője elég komoly kapcsolata
a nője most diplomázott le és eljegyzést terveznek meg azt hogy külföldön kezdik el az életüket
én meg terhes lettem tőle
itthon tuti jól leszidnak és az apja sem fogja jól fogadni
attól félek nem lesz más csak én a babával és egyedül kell felnevelnem.
Elvetetni nem akarom!
mit tudok tenni hogy mondjam el neki?
Irj neki egy uzenetet. Vagy hivd fel. Talalkozni nem biztos h talalkozna veled, mivel volegeny. Nem akar "lebukni" biztosan.
Minnèl előbb mondd el Neki! Ez a fontos, mert nem 1..nem 2, hanem 3 eletet cseszett el.. A tiedet, a gyerekèt es a masik csajet is!
En igy irnam.
" Szia! Gratulalok az eljegyzesedhez, es a szuletendo gyermekedhez, mivel terhes vagyok Tőled, sok boldogságot"!!
Tudom,hogy kényes téma az abortusz de azért jól gondold meg!
Nagyon fiatal vagy, szinte még gyerek.
Sok gyereked lehet még.
Azt is jól gondold át,hogy ilyen pasinak akarsz gyereket szülni? Aki egy gerinctelen nyomorék?
Éld ki magad gyerekvállalás előtt!
Egy gyerek nemcsak pár hónapról szól.
A kerdezo nem arra kert minket, hogy tartsa meg vagy sem, es nem arran h szoljon -e a srácnak, hanem h hogyan mondja el.. kerdezo! Mondd el Neki, ha erdekli majd , ha nem. Gyerektartast meg csak vizesse szepen! Sok erot kivanok.
1#
5# A gyerek életét cseszi el, de mindegy. Mit számít?
Nem utolsó sorban a sajátját is.
De mindenki azt csinál amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!