Lehet ez meg eros pozitiv?
Sziasztok. 2 honapja sajnos elvesztettem egy babat de most ujra remnykedem. Ma vayo a 9.DPOn es teszteltem .(tufom ,hogy hamar)
Leirnatok rola a velemenyetek? lehet z meg eros pozitiv? elore is koszonom
Készült azóta újabb teszt? :)
Én nem értem, hogy aki nem látja, az hova néz?! Igaz, hogy én nagy felbontású asztali gépnél ülök... Gondolom, aki nem látja, az telefonról nézi vagy szar a gépe, vagy a szeme... :P
Totál látszik, hogy van ott csík! ÉS rózsaszínek. Azt hogy ez attól még terhesség-e már vagy nem, azt nem tudom és nem állítom. De csík az van!
Szóval a kérdésre válaszolva: LEHET! :D
negatív.
nyugodj már meg!!! Várd meg, hogy késsen a menzid! meg fogsz így bolondulni! hidd el, csak jót akarok!
3 gyerekem van, minden tesztem így nézett ki a menszi előtt. És én a maiakon is látom. Ráadásul ez kazettás.
Nagyon halkan gratulálok, mert még bármi lehet ebből.
De szerintem bizakodhatsz! Csak ne legyél nagyon csalódott, ha mégsem marad meg. Gondolok rád! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!